Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Zeytinyağlı Sebze

Fırında Zeytinyağlı Sebze
0
22

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
firinda-zeytinyagli-sebze.jpg

Fırında Zeytinyağlı Zerzevat Tanımı İçin Materyaller

  • 2 adet patlıcan
  • 2 adet kabak
  • 4 küçük havuç
  • 2 adet küçük soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Zeytinyağı
  • Su
  • Tuz
  • Baharat
  • Dilerseniz öbür zerzevat çeşitleri de ekleyebilirsiniz

Fırında Zeytinyağlı Zerzevat Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Sebzelerimizi yıkayıp süzüp uzun dilimlere kesiyoruz, soğanları çok küçültmeden kesiyoruz.
  2. Zerzevatları bir kaba alıp tuz ve baharatları ekleyip karıştırıyoruz ve borcama alıyoruz (ben tuz, pul biber, kara biber, kırmızı biber kullandım.
  3. Salçayı su da eritip nerdeyse sebzelerin üzerini geçecek kadar ekliyoruz, zeytinyağını da dilediğiniz kadar suya ekleyebilirsiniz.
  4. Evvelce ısıtılmış fırında (alt üst ayar 200 derece) sebzeler pişene kadar veriyoruz, canlı istiyorsanız tam pişmeden çıkartmanızda yarar var, bence bu türlü tadı çok daha hoş.Sebzelerimiz servise hazır, afiyet olsun! :)
 
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,338Kullanıcılar
kanka555Son üye
Üst Alt