bilgisayarci
FD Üye
Fissler Düdüklü Tencerede Etli Kuru Fasülye Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet soğan
- 1-2 adet biber
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 adet domates (isteğe göre)
- Kuru fasülye
- Küp et
Fissler Düdüklü Tencerede Etli Kuru Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle soğanları pembeleşinceye kadar kavurup biberleri de ekliyoruz.
- Salça ve domates rendesini de ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
- Küp küp doğranmış etleri ekleyip kaçırıyoruz.
- 2 saat evvelden ıslatılmış kuru fasülyeyi de ekleyip bir kaç dakika kadar kavuruyoruz.
- Sonra fasulyenin üstünü geçecek kadar kaynar su ekleyelim.
- 20-25 dakika fissler düdüklü tenceresinde pişirelim.
- Dinlenmeye bırakalım servise hazırdır. Bu pişirme mühleti fissler düdüklü tencere için geçerlidir.