Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fissler Düdüklü Tencerede Etli Kuru Fasülye

Fissler Düdüklü Tencerede Etli Kuru Fasülye

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63

Fissler Düdüklü Tencerede Etli Kuru Fasülye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet soğan
  • 1-2 adet biber
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 adet domates (isteğe göre)
  • Kuru fasülye
  • Küp et

Fissler Düdüklü Tencerede Etli Kuru Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle soğanları pembeleşinceye kadar kavurup biberleri de ekliyoruz.
  2. Salça ve domates rendesini de ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
  3. Küp küp doğranmış etleri ekleyip kaçırıyoruz.
  4. 2 saat evvelden ıslatılmış kuru fasülyeyi de ekleyip bir kaç dakika kadar kavuruyoruz.
  5. Sonra fasulyenin üstünü geçecek kadar kaynar su ekleyelim.
  6. 20-25 dakika fissler düdüklü tenceresinde pişirelim.
  7. Dinlenmeye bırakalım servise hazırdır. Bu pişirme mühleti fissler düdüklü tencere için geçerlidir.
Fissler Düdüklü Tencerede Etli Kuru Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Etli Nohut Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı nohutYarım kilo dana eti1 adet orta boy soğan1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı tuz Etli Nohut Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Nohutlarımızı öncelikle sıcak su ile geceden ıslatıyoruz. Yarım kilo dana etimizi haşlıyoruz suyunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Etli Taze Fasülye Tanımı İçin Materyaller 500 gr taze fasülye250gr kuşbaşı et2 tane büyük kuru soğan2 yemek kaşığı salça1 su bardağı domates rendesiTuz ,karabiber, kimyon, pul biberSu Etli Taze Fasülye Tanımı Yapılışı Etlerimizi suyunu salıp çekene kadar kavuruyoruz. Akabinde yemeklik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Zeytinyağlı Barbunya Tanımı İçin Materyaller 2 kilo barbunya2 orta uzunluk soğan2 domates1 yeşil biber2 su bardağı suYarım su bardağı zeytinyağİsteğe nazaranTuzKarabiberPul biber Zeytinyağlı Barbunya Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Barbunyalarımızı ayıklıyoruz. Siyah suyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Püreli Et Sote Tanımı İçin Gereçler 500 gram kuşbaşı dana eti1 adet soğan5 adet çeri domates2 diş sarımsakYarım çay bardağı sıvı yağTuz, kekik Püre için 3 adet patates1 çay bardağı süt1 yemek kaşığı tereyağ1 tatlı kaşığı karabiberTuz Püreli Et Sote Tanımı Yapılışı Çelik olan düdüklü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Soğan Yahnisi Tarifi İçin Malzemeler Yarım kilo kemiksiz dana etiYarım kilo yahnilik küçük soğanYarım su bardağı zeytin yağı2 yemek kaşığı tereyağı1 yemek kaşığı domates salçası1 bardak minik doğranmış domatesÜzerine çıkana kadar su1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı pul biber Soğan Yahnisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt