Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fit Kurabiye (Glutensiz Diyetlere Uygun)

Fit Kurabiye (Glutensiz Diyetlere Uygun)
0
14

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
fit-kurabiye-glutensizdiyetlere-uygun.jpg

Fit Kurabiye (Glutensiz Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler

• 2 adet yumurta
  • 1,5 su bardağı rondoda çekilmiş glutensiz yulaf ezmesi (ben bunu tercih ettim) ya da yulaf unu ya da dilediğiniz glutensiz un
  • Yarım çay kaşığı karbonat (ben bunu tercih ettim) ya da 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 tepeleme yemek kaşığı damla çikolata (ben glutensiz,süt ürünü içermeyen özel bir markaya ait kullanıyorum) ya da 150gr bitter çikolata

Fit Kurabiye (Glutensiz Diyetlere Uygun) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. 2 yumurtayı kabımızda mikserle iyice çırpıyoruz.
  2. Sonra yağ,yulaf ekleyip tekrar kısaca çırpıyoruz.
  3. En son kabartma tozunu ve damla çikolataları ekleyip elimizle yoğuruyoruz.
  4. İster dondurma kaşığıyla ister elinizle istediğiniz şekli verip önceden ısıtılmış 175 derece fırında yağlı kağıt üzerine koyup 15dk pişiriyoruz.Tatlı krizlerinize sağlıklı,temiz içerikli bir çözüm.Şifa ve afiyet olsun. ????.
Fit Kurabiye (Glutensiz Diyetlere Uygun) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Temiz İçerikli Cookie (Glutensiz, Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler 2 çay bardağı az çekilmiş glutensiz yulaf2 tane olgunlaşmış muz4 yemek kaşığı tahin2 yemek kaşığı pekmez1 silme tatlı kaşığı ham kakao (isteğe bağlı)Üzerini süslemek isteyenler için; temiz içerikli damla çikolata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Sağlıklı Badem Unlu Krep (Glutensiz Eleminasyon Ve Öteki Diyetlere Uygun) Tanımı İçin Materyaller 1 çeyrek su bardağı glutensiz badem unu1 silme yemek kaşığı öğütülmüş keten tohumu1 adet yumurta1 yemek kaşığı zeytinyağ ya da yarım yemek kaşığı ghee yağı1 yemek kaşığı içme suyu Sağlıklı Badem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Kinoa Unlu Kraker (Glutensiz Ve Tüm Diyetlere Uygun) Tanımı İçin Gereçler 1 çay bardağı ılık su3 çay kaşığı zeytinyağı1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı pulbiber (İsteğe göre)Küçük bir avuç dereotu ya da maydanoz2 su bardağı kinoa unu Kinoa Unlu Kraker (Glutensiz Ve Tüm Diyetlere Uygun) Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Mantar Muffin (Temiz İçerikli Tüm Diyetlere Uygun) Tarifi İçin Malzemeler 1 adet yumurtaYarım su bardağı (100 ml) bitkisel süt (ben şekersiz badem sütü kullandım)Yarım su bardağı (100 ml) tahinYarım su bardağı (100 ml) hurma balı1 su bardağı (200 ml) glutensiz bir un çeşidi (ben badem unu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Unsuz Glutensiz Az Malzemeli Fit Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 1 adet muz1 çay bardağı hindistan cevizi tozu1 tatlı kaşığı kakao1 tepeleme tatlı kaşığı bal1 tepeleme tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi Unsuz Glutensiz Az Malzemeli Fit Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
858,496Konular
981,779Mesajlar
29,851Kullanıcılar
calmuratSon üye
Üst Alt