Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fit Sağlıklı Puding

Fit Sağlıklı Puding
0
77

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

Fit Sağlıklı Puding Tanımı İçin Malzemeler

• 1,5 yerli muz
  • 1 yemek kaşığı hindistan cevizi
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 2 tatlı kaşığı yulaf unu

Fit Sağlıklı Puding Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Belirlenen kaba muz alınır ve çatalla güzelce ezilir.
  2. Ardından hindistan cevizi, kakao ve yulaf unu konulur. Güzelce karıştırılır.
  3. Benim muzlarım küçük olduğu için göz kararı koydum unu siz de muzun büyüklüğüne ve pudingin katılığına nazaran azar azar koyabilirsiniz hatta bütün gereçlerinizi göz kararı ayarlayabilirsiniz :)
Fit Sağlıklı Puding Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Fit Balkabaklı Puding Tarifi İçin Malzemeler 1,5 su bardağı süt1,5 yemek kaşığı tam buğday unu (Sağlıklı diğer unlar ilede olur)1 su bardağı haşlanmış balkabağı püresi (Balkabağı derin dondurucuda parçalar halinde koymuştum büyük bir dilimi haşladım ezdim)2 yemek kaşığı hindistan cevizi tozu1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Fit Puding Tanımı İçin Malzemeler Pudingi için; 3 su bardağı süt3 yemek kaşığı kakao3 yemek kaşığı tam buğday unu3 yemek kaşığı bal Üzeri için; % 70 kakaolu bitter çikolata (isteğe bağlı)1 adet muz yahut 5 adet çilek (isteğe bağlı) Fit Puding Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Kakaolu Nefis Fit Puding Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı süt3 yemek kaşığı yulaf kepeği (ben ince çekilmiş kullanıyorum, daha kıvamlı oluyor)1 yemek kaşığı kakao1 tatlı kaşığından biraz az fındık kreması Üzeri için 1 küçük muzÇok az granolaİsteğe göre kuruyemiş ve kuru meyvelerTarçın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Sağlıklı Puding Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı süt1 yemek kaşığı yulaf unu1 yemek kaşığı nişasta1 yemek kaşığı bal1 tatlı kaşığı kakao1 yumurta sarısı2 kare bitter çikolata3-4 adet bebe bisküvisi3-4 çilek Sağlıklı Puding Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle süt, un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
Avokado Ve Muzlu Fit Puding Tarifi İçin Malzemeler 1 adet olgunlaşmış avokado1 küçük muz1 yemek kaşığı kakao1 tatlı kaşığı bal Üzeri için; Fındık,hindistan cevizi. Avokado Ve Muzlu Fit Puding Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Muz ve avokadoyu doğrayıp ,kakao ve balı da ekleyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,496Konular
981,796Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt