Fit Taco Tanımı İçin Gereçler
Hamur:
- 1 su bardağı mısır unu
- 1 su bardağı tam buğday unu
- 1/2 (yarım) su bardağı ılık su
- 1 çay kaşığı tuz
- 250 gram et
- 1 yemek kaşığı balsemik sirke
- 1 yemek kaşığı soya sosu
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı dilediğiniz baharatlar
Fit Taco Tanımı Yapılışı
- Hamur için gerekli tüm gereçler karıştırılır ve homojen kıvamda bir hamur elde edilir ve 30 dakika dinlendirilir.
- Hamur dinlenirken iç gereç hazırlanır.
- Tavaya etler atılır renk almaya başlayınca öbür gereçler de eklenip pişirilir.
- Hamurdan ceviz büyüklüğünde modüller koparılıp açılır.
- Yağsız tavada artlı önlü pişirilir.
- Taco formunu alabilmesi için yarıdan katlanıp tabağa koyulur.
- Hamur biçim aldıktan sonra içerisine iç materyaller koyulup servis edilir.
- Ben yanına salata hazırlamışken içerisine de koydum olağan tercih sizin.