Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Flash Bellek Disk Yazmaya Karşı Korumalı Acil Yardım...

Flash Bellek Disk Yazmaya Karşı Korumalı Acil Yardım...
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sa Beyler

Flash belleğe gireceğim zaman biçimlendirme isteği veriyorBiçimlendirmeyi onayladığımızda ise disk yazmaya karşı korumalı diye bir hata veriyorArkadaşlar daha 2 aylık flash, 32 gb lık ve içinde önemli dökümanlar varLütfen yardımcı olun arkdaşlar

Similar threads

Merhaba arkadaşlar,başlıkta da belirttiğim gibi flash diskimi yazmaya karşı korumalı yapmak istiyorum yani üzerine dosya eklenmesini yada silinmesini engellemek istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
USB flash bellek artık anahtarlıklarda takılı her zaman ihtiyaç duyulan bir araç olmaya başladı. USB ile zaman zaman sorunlarla karşılaşmış olmanız muhtemeldir. Bu sorunlardan biri de verileri kaydetmeye çalışıyorsunuz ancak “yazmaya karşı korumalı” olduğunu gösterir bir hata alıyorsunuz. USB...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
USB Flash Belleğimde Disk Yazmaya Karşı Korumalı Hatası uyarısı ile karşılaşıyorum, lutfen yardım Ben bu konuda biraz araştırma yaptım ve bu soruna autoruninf virusunun sebep olduğunu BaşlatCalıştıra gelip regedit yazıp tamam dedikten sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
USB Flash Belleğimde Disk Yazmaya Karşı Korumalı Hatası uyarısı ile karşılaşıyorum, lütfen destek Ben bu konuda biraz araştırma yaptım ve bu soruna autoruninf virüsünün sebep olduğunu BaşlatÇalıştıra gelip regedit yazıp cilalı dedikten sonradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Disk Yazmaya Karşı Korumalı Hatası Nedir? Dijital ortamdaki veriler, teknoloji kullanıcıları için büyük önem taşımaktadır. Bundan dolayı kullanıcılar, verilerini birden fazla depolama aygıtında saklamayı tercih ediyorlar. Her ne kadar USB bellekler ve hafıza kartları, günümüzde çok yaygın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
858,497Konular
981,904Mesajlar
29,928Kullanıcılar
tjay78Son üye
Üst Alt