Fondant Au Chocolat (Çikolatalı Brownie Tadında) Tarifi İçin Malzemeler
- 200 g bitter çikolata
- 150 g tereyağ/margarinde olur
- 150 g şeker
- 50 g un
- 5-6 adet yumurta (yumurtanın büyüklüğüne göre)
Fondant Au Chocolat (Çikolatalı Brownie Tadında) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurtaları ve şekeri iyice çırpıyoruz beyaz olana kadar.
- Yağı ve çikolatayı eritiyoruz.
- Ardından yumurtanın ve şekerin içine ekliyoruz.
- Unu ve arzuya göre vanilya tozunu karıştırıyoruz.
- Kalıbı yağlayıp unluyoruz , harcı döküyoruz.
- Ortalama 20 -25 dakika 180 derecede pişiriyoruz.
Fondant Au Chocolat (Çikolatalı Brownie Tadında) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı