Framboazlı Cheese Kek Tarifi
Resimli Framboazlı Cheese Kek Tarifi
Malzemeler
225 gr Burcak biskuvi
3 yemek kaşığı şeker
3 yemek kaşığı margarin
4 paket krem peynir
200 gr şeker
3 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı vanilya esansı
4 yumurta
225 gr krema
imagesframboazlicheesekektarifiresimli5ad3daac44909
Kekin Hazırlanışı
Fırını 160 dereceye ayarlayın
23 cm lik kelepceli kalıba aliminyum kağıdı kenarlardan hafif yukarı gelecek şekilde yerleştirinBiskuviyi iyice ufalayıp eritmiş olduğunuz yağ ve şeker ile karıştırıp kalıbın dibine yayın ve 10 dakika pişirinKrem peynir, şeker, un ve vanilyayı orta hızda cırpınYumurtaları teker teker ekleyerek bu sefer yavaş hızda malzemeler iyica karışana kadar cırpmaya devam edinEn son kremayı ekleyip biraz karıştırdıktan sonra kalıba dokun
Yaklaşık 1 saat 10 dakika pişirin (bu sure fırına gore değişir, yani daha az olabilir Kalıbı salladığınızda kek hala sulu gibi gorunebilir ama onemli değil o şekilde kalması gerekiyor Cok pişirmemeye dikkat edin Kalıptan cıkarmadan once soğutun
Frambuazlı sos icin Gerekli Malzemeler
Yaklaşık 250 gr dondurulmuş frambuazlarınız cozuldukten sonra bir suzgecte ezin Puresini ve ve cekirdeklerini de bir kaba koyarak kısık ateşte kaynatın, yarım bardak su ekleyin, arzunuza gore şeker ilave edin, en son bir tatlı kaşığı nişastayı suda incelterek sosa karıştırın Koyulaşınca ateşten alın ve soğumaya bırakınPastalilaya tarif icin teşekkurler
Resimli Framboazlı Cheese Kek Tarifi
Malzemeler
225 gr Burcak biskuvi
3 yemek kaşığı şeker
3 yemek kaşığı margarin
4 paket krem peynir
200 gr şeker
3 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı vanilya esansı
4 yumurta
225 gr krema
imagesframboazlicheesekektarifiresimli5ad3daac44909
Kekin Hazırlanışı
Fırını 160 dereceye ayarlayın
23 cm lik kelepceli kalıba aliminyum kağıdı kenarlardan hafif yukarı gelecek şekilde yerleştirinBiskuviyi iyice ufalayıp eritmiş olduğunuz yağ ve şeker ile karıştırıp kalıbın dibine yayın ve 10 dakika pişirinKrem peynir, şeker, un ve vanilyayı orta hızda cırpınYumurtaları teker teker ekleyerek bu sefer yavaş hızda malzemeler iyica karışana kadar cırpmaya devam edinEn son kremayı ekleyip biraz karıştırdıktan sonra kalıba dokun
Yaklaşık 1 saat 10 dakika pişirin (bu sure fırına gore değişir, yani daha az olabilir Kalıbı salladığınızda kek hala sulu gibi gorunebilir ama onemli değil o şekilde kalması gerekiyor Cok pişirmemeye dikkat edin Kalıptan cıkarmadan once soğutun
Frambuazlı sos icin Gerekli Malzemeler
Yaklaşık 250 gr dondurulmuş frambuazlarınız cozuldukten sonra bir suzgecte ezin Puresini ve ve cekirdeklerini de bir kaba koyarak kısık ateşte kaynatın, yarım bardak su ekleyin, arzunuza gore şeker ilave edin, en son bir tatlı kaşığı nişastayı suda incelterek sosa karıştırın Koyulaşınca ateşten alın ve soğumaya bırakınPastalilaya tarif icin teşekkurler