Frambuazlı Crumble Tanımı İçin Materyaller
- 400 gr frambuaz yahut vişne
- 2 yemek kaşığı şeker
- 1 yemek kaşığı nişasta doruklu değil
- Yarım çay bardağı su
- 100 gr tereyağ
- 2 yemek kaşığı şeker
- 1 su bardağı un
Frambuazlı Crumble Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- birinci evvel frambuaz sos için bütün materyalleri tencerede biraz yumuşayana kadar pişirin
- Pişireceğiniz kaplara bölün isteseniz borcamda da yapabilirsiniz.
- Hamuru için bütün gereçleri yoğurun buzlukta 10 dakika bekletin.
- Frambuazların üzerine elinizde parçalayarak koyun.
- 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Afiyetle deneyenlerden fotoğraf bekliyorum inşallah ????????.