
Frambuazlı Maskarponlu Bardakta Tatlı Tarifi İçin Malzemeler
- 12 adet frambuaz
- 250 gram mascarpone
- 120 gram şeker + 1 vanilya şekeri
- 200 ml sıvı krema
- 10 kadar spekülos bisküvi
- Frambuaz sosu
Frambuazlı Maskarponlu Bardakta Tatlı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Sıvı kremayı, bir kaseyi ve mikserin kamçılarını buzlukta yarım saat bekletin.
- Bu arada pürüzsüz ve homojen bir krema elde etmek için maskarponu şekerlerle çırpın.
- Bisküvileri robottan geçirin
- Kremayı buzluktan çıkarıp soğuttuğumuz kaseye alıp, kremşanti kıvamını alana kadar çırpın.
- Maskarponu çırptığımız kremaya ekleyin ve sıkma poşetine koyun.
- Bardakların dibine ilk kat bisküviyi, ardından bir kat kremayı, ardından frambuaz püresini bir kat daha krema ve bisküvi serpin.
- Üzerine 1 tane frambuaz koyup buzdolabında 2 saat beklettikten sonra servis yapın Afiyet olsun.