Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Free Eokul+Vesika İkametgah Aol TcPro Apisi

Free Eokul+Vesika İkametgah Aol TcPro Apisi
24
359
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
Merhaba İT Ailesi sizlere özel paylaşmak istediğim apiler var! Apilerin 1k kullanım hakkı vardır ddos vb şey olmadığı sürece hak dolmadan kaptılmayacaktır Eğer hoşunuza giderse devamı ve daha uzn kullanımlı hali de gelecektir Herkese iyi kullanımlar NOT: Eğer ki apileri satın almak isterseniz tg...
Cevaplar
85
Görüntüleme
2K
  • Kilitli
<?php use GuzzleHttp\Client; function replace_chars($text) {     preg_match_all('/\d+/', $text, $matches);     return implode('', $matches[0]); } function bfs(&$visited, &$queue, &$array, $node) {     $getNeighboor = function ($array, $node) {         $neighboors = [];         if ($node[0] + 1...
Cevaplar
1
Görüntüleme
103
Resmi ya da özel kurumlarda yapılan neredeyse her işlem için kişiden istenen ikametgah belgesi, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının ikame etmekte yani oturmakta olduğu yeri resmi olarak gösteren bir belgedir. İkametgah belgesi eskiden nüfus müdürlüklerinden ya da mahalle muhtarlıklarından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
öncelikle merhaba benim sorunum ve sorum var öncelikle size anakartım hakkında bilgi verim anakartımın üstünde yazan model foxconn 45 gm 45 cm cpuz ile öğrendiğim model 45gm45cm45cms dir anakartım modeli budur soru: foxconn resmi sitesinden bakarak bilgilendiğim konu anakart fsb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Peygamber Efendimizin hadislerinde zikretmiş olduğu tesbih namazının sevabı çok olan nafile bir namaz çeşididir. Peki, tesbih namazı nasıl Kılınır? Şimdi bu konu hakkında bilgiler verelim. Tesbih Namazının Hakkında Bilgi En azından senede bir defa kılınması çok hayırlıdır. Tesbih namazı, İslam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,496Konular
981,800Mesajlar
29,865Kullanıcılar
mchailSon üye
Üst Alt