Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Frengi nedir?

Frengi nedir?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Frengi Nedir?,frengi ne aramak?,frengi ne kavrama kazanç?
Frengi, Treponema pallidum adı verilen bir bakterinin neden olduğu cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır Çare edilmediği takdirde, bu bakteri zaman içerisinde vücuda yayılarak çoğu organda hasara niçin olur *

Similar threads

Frengi, Treponema pallidum adı verilen bir bakterinin (mikrop) niçin olduğu cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır Çare edilmediği takdirde, bu bakteri vakit içerisinde vücuda yayılarak çoğu organda hasara neden olur Frenginin Frengi, Treponema pallidum adı bahşedilen bir bakterinin (mikrop)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Frengi Nedir?,frengi ne demek?,frengi ne anlama gelir? Frengi, Treponema pallidum adı verilen bir bakterinin neden olduğu cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır Tedavi edilmediği takdirde, bu bakteri zaman icerisinde vucuda yayılarak bircok organda hasara neden olur
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Bir tür cilt hastalığı olan ve diğer adı da sifiliz olan frengi nasıl geçer, frengi tedavisi nasıl yapılır ve frengi tedavi edilir mi sizler için sagliksitenizcom’da açıkladık Yazımızın başında da Bir tür cilt hastalığı olan ve diğer adı da sifiliz olan frengi nasıl geçer, frengi tedavisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Frengi, Treponema pallidum adı verilen bir bakterinin (mikrop) neden olduğu cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır Tedavi edilmediği takdirde, bu bakteri, vakit içerisinde vücuda yayılarak birçok organda hasara neden olurFrenginin yaygınlığı nedir?Frengi, en sık rastlanılan cinsel yolla bulaşan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Sifiliz veya kullanılan diğer adıyla frengi, cinsel temas aracılığıyla bulaşan bir enfeksiyon hastalığıdır Sifiliz hastalığının belirtileri kişiden kişiye tarafından çeşitlilik gösterse de, genel olan sifiliz belirtileri şöyledir; Sifiliz (frengi) hastası olan bir kişinin teni ile yakın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,938Kullanıcılar
Rzgr27Son üye
Üst Alt