FSH Hormonu nasıl düşer Adetim 2 gün geçikti hamilemiyim Ilk Önce merhaba arkadaşlar Benim serüvenim epeyce uzun31 Mayıs’ta ilk hamileliğimi yaşayıp 7 gün sonradan kimsal gebelik ile düşğk yaptımfakat bu hamileliği yaşamadan 1 ay evvelinde hormon testi yapmıştımFSH hormonum 10 çıkmıştıbu arada yaşım 24 yaşıma tarafından yüksek demiştidaha sonra araştırmaya koyuldum nasıl düşürürüm diyesaraçoğlunun bi videosunu izledimTestereli aslan pençesi çayı tükettim sadece 15 gün içtim günde iki kez tok karnınadiğr adetimin 3günü fsh hormonuma baktırdım 8 e düşmüştüyani başarmıştım öteki ay hamile kaldımfakat ast düşük yaptım derhal isegeçen adetimin 3gğnü fsh hormonuma gittim 13 çıktı doktorr bana uç tüp bebek dedive ben uç şokeve geldim kendime gelemedim hiç bi hap vermedi çaresi YÖK dedi ve beni başından savdıdaha sonra her yerde o gün o çaya başladım ve normalde ben 28 günde bir adet görüyorum fazla düzenlidir tam gününde oluyorumasla şaşmazve 1 ay kullandım o çayıfakat ovulasyonuma dek da 15 gün günde bi su bardağı içtim ve son ovulayon tarihimde ilişkiye girdim bu ay olmaz dedim fsh yüksek diyeBol bol dua ettim Meryem süresi okudum ve adetim ilk kez bu kadar geçikti hamile olabilirmiyimöğlene içten bi test yaptım lakin idrarım fazla eksik geldi affedin lütfen bi yemek yemek kaşığı kadar geldiyoktu idrarım çeper kuvvet işedim iştelakin olumsuz çıktıilişkiye 15 gün önce girdim ve 2 gün geçiktigeç döllenme olabilir mi acaba şütfen muavin olunfikirlerinize ihtiyacım varbaşına böyle bi hadise gelen var mı???????