Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Funiyki (Torpil Pasta)

Hoş geldin! carlo222io tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Funiyki (Torpil Pasta)
0
51

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
funiyki-torpil-pasta.jpg

Funiyki (Torpil Pasta) Tanımı İçin Gereçler

  • 2 tane yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1/2 (yarım) su bardağından bir parmak fazla şeker
  • 1/2 (yarım) su bardağı sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 4 su bardağı un ( denetimli ekleyin )
İç materyal;
  • 3 su bardağı süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1/2 (yarım) su bardağı nişasta
Süslemek için;
  • Pasta süsü

Funiyki (Torpil Pasta) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Hamur gereçleriyle hamuru yoğuruyoruz ve dinlenmeye bırakıyoruz.
  2. Hamuru 0. 5 cm kalınlığında açıyoruz.
  3. 1 parmak kalınlığında şeritler halinde kesiyoruz.
  4. Yağladığımız kornet kalıplarına külah olacak biçimde sarıyoruz.
  5. Fırında 180 derecede pişiriyoruz.
  6. Soğuduktan sonra kornet kalıplarından çıkarıyoruz.
  7. İç materyallerle muhallebisini pişiriyoruz. Çok katı olmamalı çok da sulu olmamasına dikkat ediniz.
  8. Muhallebinin birinci sıcağını aldıktan kornetlere dolduruyoruz.
  9. Muhallebi doldurduktan sonra üzerine süslüyoruz ve servise hazır afiyet olsun.
 
858,507Konular
982,875Mesajlar
33,084Kullanıcılar
egoesraSon üye
Üst Alt