Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Galeta Unlu Çıtır Tavuk

Galeta Unlu Çıtır Tavuk
0
129

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Galeta Unlu Çıtır Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 600-700 gram kuş başı doğranmış tavuk göğsü
Sosu için;
  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı köri
  • 2-3 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 2 çay kaşığı kekik
  • Tuz
Üzeri için;
  • Galeta unu

Galeta Unlu Çıtır Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Uygun bir kapa sos harçlarını atıp, güzelce karıştırıyoruz.
  2. Üzerine kuş başı doğranmış tavuk göğsünü döküyoruz ve düzgünce karışımla karıştırıyoruz.
  3. Sosa buladığımız tavukları ben yaklaşık 2-3 saat buzdolabında dinlendirdim. Siz dilerseniz çabucak yapabilirsiniz.
  4. Sosa bulanan tavukları çöp şişe diziyoruz ve galeta ununa batırıp, kızgın yağda çevire çevire pişiriyoruz.
  5. Kızaran çıtır tavuklarımız servise hazırdır ???????????? Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun ????
Galeta Unlu Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt