Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Garnitürlü Et Yemeği

Garnitürlü Et Yemeği

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Garnitürlü Et Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram kuşbaşı et
  • 1 adet soğan
  • 2 adet havuç
  • 3 adet patates
  • 1 su bardağı bezelye
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Tuz
  • Sıcak su
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ

Garnitürlü Et Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak etimizi sudan geçirip, tencereye koyalım et suyunu çekene kadar kavuralım. Suyunu çektiğinde sıvı yağ ve 2 su bardağı sıcak suyu ekleyip, pişmeye bırakalım.
  2. Et tekrar suyu çekince soğanı ince ince doğrayalım hafifçe kavuralım.
  3. Ardından havuçları küçük küpler halinde doğrayıp ekleyelim.
  4. Patatesleride küp küp doğrayıp, ekledikten sonra karıştıralım.
  5. Ardından salçayı baharatını tuzunu ekleyip, 5 dakika daha kavurup, üzerini geçecek kadar su ek edelim bezelyeleride son olarak ekleyip pişirelim. Afiyet olsun????????
Garnitürlü Et Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
981,641Mesajlar
29,724Kullanıcılar
xwedexSon üye
Üst Alt