Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Garson boy ne demek

Garson boy ne demek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
garson doruk nedemek, garson zirve kıyafetleri

Garson tepe bir çeşit ölçüdür diyebiliriz Garson irtifa olarak ifade edilen ölçü genel itibari ile 1316 yaş grubunda yer alan çocukların giyim ölçütü olarak baz alınır

Acaba bu ölçüye neden bu isim verildiği de tam belirgin değildir sahiden lakin genel itibari ile Garsoy boy ne çocuk nede genç sınıfına giren yaş grubunun genellikle ebadına kadar bir elbiseyi zor bulmasından ve bu nedenle birazcık büyük boyut alınmasından kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum *

Similar threads

garson boy nedemek, garson boy kıyafetleri Garson boy bir ceşit olcudur diyebiliriz Garson boy olarak tabir edilen olcu genel itibari ile 1316 yaş grubunda bulunan cocukların giyim olcutu olarak baz alınır Acaba bu olcuye neden bu isim verildiği de tam belirgin değildir aslında ama genel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
283
Dr Ömer Coşkun, en fazla merak edilen konulardan bir tanesine olan, doruk uzama üstüne hazırlamış olduğu kürünü ''İkballe Şifalı Yemekler'' programında halkın arz ve talebi üstüne seyirci ile paylaştı boylu boslu edinmek, beslenmeyle doğrudan doğruya ilişkili bir durumdur Ruşeym, kemik gelişimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Yükseklik gençlikte büyük dert Kimi yaz tatilini 10 santim uzayarak kapatıyor; kimi de onca çabaya rağmen sınıfın en kısası kalıyor Aylarca basket oyna, süt iç, vitamin al santim işe yaramıyor Bu tabloya ergenliğin buhranlı günlerini de ekleyince kısa boylu olmak tam bir kabus * Boyunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
858,506Konular
983,056Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt