iltasyazilim
FD Üye
Gastrite Ne iyi Kazanç
Gastrite İyi Gelen Bitki Örtüsü
Gastrite Bitkisel Çare
Gastrit için pratik bitkisel formüller :
1Bir fincan havuç suyu,1 tatlı kaşığı Lahana Suyu ve 1 tatlı kaşığı Balla karıştırılır Havuç suyu yerine patates suyu da kullanılır
Bu karışımdan öğle yemeğinden 1 Saat önce ve yatarken olmak üzere Günde 2 defa yenilir
2Bir dere bardağı Sıcak suya 1 akarsu kaşığı Bal ve yarım Limon sıkılıp içilir
3yemeklerden daha sonra nane ve papatya çayı içilmelidirYemeklerden önce ise benzer safa çayı, nergis çayı, kantaron çayı, keten tohumu,meyan kökü gibi Bitkilerden çay yapılarak içilir
4 Bir kadeh kaynar suya, 10 gram civanperçemi konulur 10 Dakika demlendirilip günde 23 kadeh içilir
5 Bir kadeh kaynar suya 6 gram ufalanmış ebegümeci konulur10 dakika bekletilerek günde 3 kadeh içilir
6Bir kadeh kaynar suya 510 gram kantaron konulularak 10 dakika demlendirilirÖğle ve akşam yemeklerinden önce 1 kadeh içilirBu karışımı içmeye 25 Gün devam edilir
7Bir bardak suya 10 gram kuru üzüm konularak 10 dakika kaynatılarak içilir
8Bir Su bardağına yarım fincan patates suyu1 tatlı kaşığı lahana suyu ve 1 tatlı kaşığı bal konularak karıştırılırÜzerine su ek edilerek sabahları aç karnına içilir
9Bir su bardağına 1 fincan havuç suyu,1 tatlı lahana suyu ve 1 tatlı kaşığı bal konularak karıştırılırÜzerine su ek edilerek günde 34 bardak aç karnına içilirBu uygulamaya 2 Ay devam edilir
10Her sabahleyin yemğinden önce çeyrek yani 1 akarsu kaşığının 14 oranında hardal tohumunu hafif ılımış suyla içilebilir Buna 20 gün boyunca devam edilmesi gerekir
11Pişmemiş halde ham patatesin suyu sıkılır Sıkılan patates suyu sabahleyin kahvaltılarından önce 1 fincan ölçüsünde tüketilir Gereken durumlarda bu kürün uygulanmasına devam edilebilir *
Gastrite İyi Gelen Bitki Örtüsü
Gastrite Bitkisel Çare
Gastrit için pratik bitkisel formüller :
1Bir fincan havuç suyu,1 tatlı kaşığı Lahana Suyu ve 1 tatlı kaşığı Balla karıştırılır Havuç suyu yerine patates suyu da kullanılır
Bu karışımdan öğle yemeğinden 1 Saat önce ve yatarken olmak üzere Günde 2 defa yenilir
2Bir dere bardağı Sıcak suya 1 akarsu kaşığı Bal ve yarım Limon sıkılıp içilir
3yemeklerden daha sonra nane ve papatya çayı içilmelidirYemeklerden önce ise benzer safa çayı, nergis çayı, kantaron çayı, keten tohumu,meyan kökü gibi Bitkilerden çay yapılarak içilir
4 Bir kadeh kaynar suya, 10 gram civanperçemi konulur 10 Dakika demlendirilip günde 23 kadeh içilir
5 Bir kadeh kaynar suya 6 gram ufalanmış ebegümeci konulur10 dakika bekletilerek günde 3 kadeh içilir
6Bir kadeh kaynar suya 510 gram kantaron konulularak 10 dakika demlendirilirÖğle ve akşam yemeklerinden önce 1 kadeh içilirBu karışımı içmeye 25 Gün devam edilir
7Bir bardak suya 10 gram kuru üzüm konularak 10 dakika kaynatılarak içilir
8Bir Su bardağına yarım fincan patates suyu1 tatlı kaşığı lahana suyu ve 1 tatlı kaşığı bal konularak karıştırılırÜzerine su ek edilerek sabahları aç karnına içilir
9Bir su bardağına 1 fincan havuç suyu,1 tatlı lahana suyu ve 1 tatlı kaşığı bal konularak karıştırılırÜzerine su ek edilerek günde 34 bardak aç karnına içilirBu uygulamaya 2 Ay devam edilir
10Her sabahleyin yemğinden önce çeyrek yani 1 akarsu kaşığının 14 oranında hardal tohumunu hafif ılımış suyla içilebilir Buna 20 gün boyunca devam edilmesi gerekir
11Pişmemiş halde ham patatesin suyu sıkılır Sıkılan patates suyu sabahleyin kahvaltılarından önce 1 fincan ölçüsünde tüketilir Gereken durumlarda bu kürün uygulanmasına devam edilebilir *