iltasyazilim
FD Üye
Gastrite Nebati Çözüm
* 1 fincan havuç suyu, 1 tatlı kaşığı lahana suyu ve 1 tatlı kaşığı balla karıştırılır Havuç suyu bulamıyorsanız patates suyu da kullanabilirsiniz Bu karışımdan öğle yemeğinden 1 saat evvel ve yatarken günde 2 kere yenir
* 1 nehir bardağı sıcak suya, 1 dere kaşığı bal ve yarım adet limon sıklarak içiliir
* Yemeklerden daha sonra nane ve papatya çayının içilmesinde menfaat vardır Yemeklerden önce ise ayrık kökü, aynisafa, meyan kökü, keten tohumu, gibi bitkilerden dere demlenerek içilir
* 1 bardak kaynar suya, 10 gram civanperçemi konulup 10 dakika bekletilip günde 23 kadeh içilir
* 1 kadeh kaynar suyun içine 26 gram arası ufalanmış ebegümeci konulup 10 dakika bekletilir oluşan karışım günde 23 bardak tüketilir
* Bir bardak kaynar suya, 410 gram arası kantaron konulur 10 dakika bekletilip öğle ve akşam yemeklerinden önce, 1 kadeh içilir Bu karışım 25 gün her tarafında tüketilir
* 1 kadeh kaynar su içine, 10 gram üzüm konularak 10 dakika boyunca kaynatılır
* 1 Bardağa yarım fincan patates suyu, 1 tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı lahana suyu konulurak karıştırılır Üzeri suyla doldurulan karışım, aç karnına her sabahleyin içilir
* Bir bardağın içine, bir fincan havuç suyu, 1 tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı lahana suyu konulur Üzeri su ile doldurulup günde 34 kadeh içilir (aç karnına) 2 her tarafında bu kürü uygulamaya devam ediniz
*
* 1 fincan havuç suyu, 1 tatlı kaşığı lahana suyu ve 1 tatlı kaşığı balla karıştırılır Havuç suyu bulamıyorsanız patates suyu da kullanabilirsiniz Bu karışımdan öğle yemeğinden 1 saat evvel ve yatarken günde 2 kere yenir
* 1 nehir bardağı sıcak suya, 1 dere kaşığı bal ve yarım adet limon sıklarak içiliir
* Yemeklerden daha sonra nane ve papatya çayının içilmesinde menfaat vardır Yemeklerden önce ise ayrık kökü, aynisafa, meyan kökü, keten tohumu, gibi bitkilerden dere demlenerek içilir
* 1 bardak kaynar suya, 10 gram civanperçemi konulup 10 dakika bekletilip günde 23 kadeh içilir
* 1 kadeh kaynar suyun içine 26 gram arası ufalanmış ebegümeci konulup 10 dakika bekletilir oluşan karışım günde 23 bardak tüketilir
* Bir bardak kaynar suya, 410 gram arası kantaron konulur 10 dakika bekletilip öğle ve akşam yemeklerinden önce, 1 kadeh içilir Bu karışım 25 gün her tarafında tüketilir
* 1 kadeh kaynar su içine, 10 gram üzüm konularak 10 dakika boyunca kaynatılır
* 1 Bardağa yarım fincan patates suyu, 1 tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı lahana suyu konulurak karıştırılır Üzeri suyla doldurulan karışım, aç karnına her sabahleyin içilir
* Bir bardağın içine, bir fincan havuç suyu, 1 tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı lahana suyu konulur Üzeri su ile doldurulup günde 34 kadeh içilir (aç karnına) 2 her tarafında bu kürü uygulamaya devam ediniz
*