Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gaziantepte kredi kartı intiharı

Gaziantepte kredi kartı intiharı
0
117

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Kredi Kartı İntiharı

Gaziantep'te inşaat işçisi olarak çalışan 3 çocuk babası genç bir adam, kredi kartı borcu yüzünden girdiği depresyon sonucu kendini asarak intihar etti
Edinilen bilgiye göre Fevzi Paşa Mahallesi'nde ikamet eden 3 çocuk babası Müslüm İnce, kredi kartı borcu sebebiyle psikolojik bunalıma girdi İnşaatlarda sıvacılık yaparak ailesini geçindirmeye çalışan 28 yaşındaki Müslüm İnce kredi kartı borcunu ödeyemeyince evde yalnız kaldığı bir saatte, yatak odasının tavanında yer alan çengele ip bağlayarak boynuna geçirdi Ayağının altına koyduğu masayı da iten Müslüm İnce yaşamına son verdi
sonra yakınları kadar durumun fark edilmesi üzerine tavana asılı vaziyette yer alan Müslüm İnce, bulunduğu yerden indirilerek özel bir otomobille hastaneye götürüldü Fakat hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Müslüm İnce hayatını kaybetti
Mahalle sakinlerinden Ömer Karaçizmeli komşularının sesi üstüne eve geldiklerini belirterek, Eve girdiğimde bulunduğu yerden indirilmişti Kalp masajı yapıldıktan sonra hastaneye götürdüler ama kurtarılamadı Kendisinin 3 çocuğu var ve inşaatlarda çalışarak geçimini sağlıyordu İntihar etmeden öncede anekdot bırakmıştı Bu notu bende okudum Kredi kartı borcu varmış Arkadaşına kredi kartını veriyor ve kullandırıyor Oysa sonra arkadaşı borcu ödemeden hayatını kaybetmiş Kendiside bu borcu
ödeyemediği için psikolojik bunalıma girmiş ve intihar etti Notunda da aynen şöyleydi, 'Babamı çok üzdüm ve borç altına koydum Çocuklarımı ve eşimi fazla seviyorum Dünya çok ilginç yaşamak çok ilginç' diye yazmıştı Bunu da ödeyemediği kredi kartının eksterisi üstüne yazmıştı Kendisi fazla zararsız bir insandı ve kendi halindeydi Şuanda ailesinin durumu çok fena Oturdukları konut kirada zaten 3 çocuğu ve eşinin hesaplı durumu hiç iyi değildedi
Cenaze hastanede yapılan otopsinin peşinde Merkez Karşıyaka Camisi'ne getirildi Burada kılınan cenaze namazının peşinde Müslüm İnce'nin cenazesi toprağa verilmek üzere Yeşilkent Mezarlığı'na götürüldü
Öte Taraftan Müslüm İnce'nin eşi Cennet İnce, kardeşleri ve annesi kredi kartına ayaklanma etti Cenazeye gelen kadınlar 'Cümle aleme ibret olsun Kardeşim kredi kartı borcu yüzünden intihar etti' diye yas yaktı Kredi kartı yüzünden hayatına son veren babadan geriye doğru ağlamaklı bir eş, 4 yaşındaki ikizler ve 8 yaşındaki kızları kaldı *

858,506Konular
983,052Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt