Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gebeliğin son ayında bebeğin anne karnındaki durumu nedir ?

gebeliğin son ayında bebeğin anne karnındaki durumu nedir ?
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
gebeliğin son ayında bebeğin anne karnındaki durumu nedir ? 8 aylık gebeyim ve bebeğimin bu son ayında karnımda ama durumunu merak ediyorum Bu konuda ne gibi bilgiler verebilirsiniz bana ?  

Similar threads

Anne karnındaki bebeğin cinsiyeti nasıl anlaşılabilir? Anne karnındaki bebeğin cinsiyeti nasıl anlaşılması mümkün? Merhaba hanımlar hamileyim ve bebeğimin cinsiyeti konusunda muhakkak elde etmek istiyorum Acaba Anne karnındaki bebeğin cinsiyeti nasıl anlaşılması mümkün? Bu konuda tecrübeli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Bronzlaşmak anne karnındaki bebeğe zararlı! Hamilelerin, solaryuma girmesi, bronzlaştırıcılar kullanması ve güneş ışınlarının dik geldiği saatlerde güneşlenmesi anne karnındaki bebeğin fiziksel ve beyinsel gelişimine olumsuz tesir edebiliyor, anomalilere niçin olabiliyor 1548117198...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Gebeliğin 8 ayında anne karnındaki bebeğin görüntüleri anne karnındaki bebek görüntüleri 8 aylık hamilelik anne karnında bebek görüntüleri karnında 8 aylık gebelik Gebeliğin 8 ayında anne karnındaki bebeğin görüntülerinin yer aldığı bilirkişi tarafından video biçiminde tanımlama var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Hamileliğin 2 ayında anne karnındaki bebeğin durumu Bu ayda artık kalp atmaya ve organlar gelişmeye başlamıştır Ultrasonda bebeğinizin kalbini attığını gorebilirsiniz Bebeğin kalbi yetişkinlere nazaran cok daha hızlı carpar (dakikada 120190 vuruş) Organ gelişimi olarak beyin gelişimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Hamileliğin 2 ayında anne karnındaki bebeğin durumu Bu ayda artık yürek atmaya ve organlar gelişmeye başlamıştır Ultrasonda bebeğinizin kalbini attığını görebilirsiniz Bebeğin kalbi yetişkinlere nazaran çok daha süratli çarpar (dakikada 120190 vuruş) Organ gelişimi olarak beyin gelişimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt