Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Geldim İşte

Geldim İşte
1
523

Alimetim

Yönetici
Co Admin
Etkileşim
2,513
Web sitesi
forumdas.com.tr
F-D Coin
107,325

Geldim İşte​

Sülfür inceldi ve en yorgun yerinden kırıldı ayna
Tenhaydı düşlerim, geceydi, çıkıp geldim işte
Su ve ateş bir de gülünç yalnızlığım var sana
Getirebildiğim, kokularını yitirmişti çünkü güller

Suyu dinle ateşi yak özledim demek bu

Parasız yatılı hüzünlerden ne kalır geriye
Biraz Tamil biraz Türküz ayıptır söylemesi
İntiharsa günahtır külliyen yasak bilirsin
Pısırık bir ihtilal gibi getirdim sana bunları

Bir de belleğim, başıma bela hazin ve komik üstelik
Hatırla eskiyen meydan saatini, çocukluğundur
Tayyare pulları getirdim sana evden kaçışlarımı
İstersen yok say bunları tespih de yapabilirsin

Beni vur saatin altında seni seviyorumdur bu

Şiir yazan bir adamın fotoğrafı var yanımda
Kendini ölümlü sanıyor onu getirdim ganimettir
Büyüdü büyülenerek, taşlayarak kovdu kabilesi onu
Suyun öte yakasında yaşadı, Sisyphos dediler adına

Sülfür inceldi ve en yorgun yerinden kırıldı ayna
Ayna pusluydu bunca yıl nice sır taşımaktan
Kırılmanın sesini duydum ve onu getirdim sana
Unutulmaya geldim işte onarılmaya değil

Kov beni kabilenden ama bekliyorum demek bu

Similar threads

Geldim İşte şiiri Ahmet Telli 'ye aittir Geldim İşte Sülfür inceldi ve en bitap yerinden kırıldı ayna Tenhaydı düşlerim, geceydi, çıkıp geldim işte Su ve ateş diğer taraftan komik yalnızlığım var sana Getirebildiğim, kokularını yitirmişti çünkü güller Suyu dinle ateşi yak özledim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Geldim İşte şiiri Ahmet Telli 'ye aittir Geldim İşte Sulfur inceldi ve en yorgun yerinden kırıldı ayna Tenhaydı duşlerim, geceydi, cıkıp geldim işte Su ve ateş bir de gulunc yalnızlığım var sana Getirebildiğim, kokularını yitirmişti cunku guller Suyu dinle ateşi yak ozledim demek bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
KISACA “Epiktet diyorlar ona On dokuz asır öteden gelen bir ses Zamanın dalgalarını aşabilen nadir insanlardan biri Bir filozof, ama bir sürü soyut düşünceleri harmanlamakla zaman geçiren filozoflara hiç benzemiyor Az ve öz konuşuyor Söylediklerini sindiren ve uygulayan bir bilge Hayatı hakkında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
KADININ FENDİ 2 Bir Muhlis’in (Çelebi Hüsameddin’in) gönlü, o karı ve koca hikayesinin neticesini istemekte Karıkoca hikayesi, bir masaldan ibaret Fakat onu nefsinle aklının misali bil Bu kadınla erkek nefisle akıldır İyi kişiye de mutlaka lazımdır, kötü kişiye de Bu ikisi, toprak yurtta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
333
Sâhibü’l-Vefâ Hâce Mûsâ Topbaş -rahmetullâhi aleyh- [1917 - 1999] Kimdir? Muhterem pederimiz Mûsâ Efendi -rahmetullâhi aleyh-, Osmanlı Cihan Devleti’nin son dönemlerine rastlayan 1917 (h. 1333) senesinde Konya’nın Kadınhanı ilçesinde dünyaya geldi. Muhterem pederleri, Ahmed Hamdi Topbaş Efendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt