teknolojiuzmani
FD Üye

Gelin Bohçası Tanımı İçin Materyaller
- 1 adet yumurta
- 1 fincan toz şeker
- 1 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- 1 adet vanilya
- 1 su bardağı un
- Krem şanti
- Süt
Gelin Bohçası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurta ve şekeri güzelce çırpalım.
- İçine öteki materyalleri de ekleyip karıştıralım.
- Teflon tavayı ocağa koyup ısıtalım.
- Isıttığımız tavaya bir yemek kaşığı hamur döküp çevirmeden üzeri göz göz oluncaya kadar pişirelim.
- Boş ve geniş bir tabağa poşet geçirip pişirdiklerimizi içine koyalım.
- İç gereci için krem şantiyi hazırlayalım.
- Keklerimizin üzerine krem şanti sıkıp d formunda kapatalım.
- En son istediğimiz formda süsleyip servis edebiliriz ????.