Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gelin Çantası

Gelin Çantası
0
17

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
gelin-cantasi.jpg

Gelin Çantası Tanımı İçin Materyaller

• 3 adet yumurta
  • Yarım çay bardağı şeker
  • 3 çay bardağı süt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2,5 su bardağı un
İçi İçin
  • Kremşanti
  • 1 bardak soğuk süt
Süslemek İçin
  • Hindistan cevizi
  • Çikolata sosu

Gelin Çantası Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Yumurta ve şekeri çırpıyoruz daha sonra süt sıvı yağ kakao vanilin sıralarıyla ekleyerek çırpıyoruz en son un ve kabartma tozunu ekliyoruz unu azar azar ekleyerek çırpıyoruz.
  2. Isıttığımız tavaya küçük kepçe yardımıyla hamurdan koyuyoruz hamurları tek taraflı pişiriyoruz dolap poşetinin içine peçete koydum.
  3. Pişirdiğim hamurları poşetin içine koyuyorum hamurlar yumuşasın diye bütün hamur bitirene kadar pişenleri poşet içine koyduktan sonra kremşanti hazırlıyorum.
  4. Kremşantiyi biraz dolapta beklettikten sonra soğuyan pankeklere kremşanti sürüp kapatıyorum kapatınca yanlarını bıçak yardımıyla az olanı doldurup düzeltiyorum.
  5. Daha sonra hindistan cevizine bulayıp üzerine çikolata sosu gezdiriyorum buzdolabında bir kaç saat yada bir gün bekletin daha lezzetli oluyor deneyenlere şimdiden. ????????

858,478Konular
981,303Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt