Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Genc Kalmak İcin Yapılması Gerekenler

Genc Kalmak İcin Yapılması Gerekenler
0
413

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Genc Kalmak İcin Neler Yapılmalı

Genc Kalmanın Sırları Nelerdir

Sizlere daha genc ve dinamik gorunmeniz icin yapmanız gereken bir cok oneri sunmak istiyorum sevgili bayanlar hemen bir kacını uygulamay gecebilirsiniz ben başladım bile neden daha genc gorunmiyelimki imagesgenckalmakicinyapilmasigerekenler5ad4a066da554png

Sigara iciyorsanız hemen bırakın ve pasif icici olmayın

Stresinizi azaltmaya calışın Sağlam sosyal ilişkiler kurarak daha genc kalabilirsiniz

Kan basıncınızı izlemeyi sakın unutmayın Duşuk kan basıncına sahip bir kişi, yuksek kan basıncına sahip bir kişiden en az 25 yaş daha genc kalma şansına sahip

Az miktarda olsa, mutlaka egzersiz yapın Bu sizi ortalama 5 yıl geriye taşır

Diş ipi kullanın Cunku, diş ipi kullanmak gercek yaşınızdan tam 7 yıl daha genc gosterir

Lifli gıda tuketmek cok onemli Gunluk 25 gram lif tuketen birinin gercek yaşı 25 yıl daha geridedir

Tedavi ve bakım standartlarını yuksek tutan kişiler, bunu yapmayanlara gore 10 ila 14 yaş daha genc kalır

Kendinizi guldurmek icin mutlaka caba harcayın Neşeli olmak, bağışıklık sisteminizi destekler ve gercek yaşınızı 8 yıla kadar geriye taşır

Similar threads

Genc ve zinde kalmak icin neler yapmak gerektiğini bilmiyor musunuz? 12 Adımda Genc Kalmanın altın kurallarını okuyarak ve uygulayarak hayatınızda yepyeni bir sayfa acabilirsiniz Zaten bildiğim bilgiler bunlar ama uygulayamıyorum diyorsanız da hemen harekete gecin Hicbir şey icin gec değildir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
imagesgenckalmaninyollari5ad5132c0d61c 1Vitaminlerinizi alın Duzenli olarak C, E, D vitamini, kalsiyum, folat ve B6 vitamini almak gercek yaşınızı 6 yaş geriye taşıyabilir 2Sigarayı bırakın ve pasif icici olmaktan sakının Sigara gercek yaşınızı 8 yaş ileriye taşıyabilir 3Kan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Gencleşme Sırları, Gencleşmenin Yolları, Gencleşmenin Sırları nelerdir Genc kalmanın ve gencleşmenin sırları Prof Mehmet Oz, kişinin kendini daha iyi hissetmesi ve sağlıklı gencleşebilmesi icin gencleşme sırları verdiİşte sağlıklı bir şekilde gencleşmek icin oneriler; 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Genc gorunmek icin tavsiyeler Yaşın getirdiği duruş bozukluğu, sac hacmindeki azalma gibi hoşumuza gitmeyen yaşlılık belirtilerini uzun sure hayatınızdan cıkarabilirsiniz Sadece doğru makyajla bile yaşınızın belirtilerini gizleyebilir ve daha genc gorunebilirsiniz Belki 50 yaşını geride...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Genç Kalmak İçin Neler Yapılmalı Genç Kalmanın Sırları Nelerdir Sizlere daha genç ve enerjik görünmeniz için yapmanız gereken bir fazla teklif arzetmek istiyorum sevgili bayanlar hemencecik bir kaçını uygulamay geçebilirsiniz ben başladım bile neden daha genç görünmiyelimki Sigara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,438Konular
980,855Mesajlar
29,481Kullanıcılar
Üst Alt