Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gerçeği anlatmalı mıyım

gerçeği anlatmalı mıyım
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
gerçeği anlatmalı mıyım erkek arkadaşımı aldattım Kızlar size danışmak istediğim bi konu varbiz geçen gün erkek arkadaşımla ihanet etmek üzerine konusurken erkek arkadasım pat diye ikimizinde tanıdıgı,uzaktan bi akrabamız olan bi erkeğin kız arkadasını evlenmiş olan eski kız arkadasıyla aldattıgını,bi kaç defa onunla beraber oldugunu,kadının hamileyim diye iddiada bulundugunu,hatta evli bayanın kocasının bu cocugu sıkıstırdıgını falan anlattı,sok oldumçünkü o cocuktan böyle bi şey katiyen beklemezdim ve dısardan bakınca kız arkadasını cok seviyomus gibi görünüyoben kız arkadasını tanımıyorum lakin facebook da onların fotolarını görüyodum hepiçim içimi kemiriyo,o kızcagızın aldatıldıgından haberi yokcocuk benim uzakta akrabam ve bu yaptıgı iğrenç bi şey,ailesinin de haberi yok üsteliksizce ben bu kıza ulasıp gerçeği anlatmalı mıyım ona yoksa herkesin kendi meselesi deyip karısmamalı mıyım?siz olsaydınız ne yapardınız akıl verin bana ya,kimseyi üzmek istemiyorum lakin o kızın hiç bi sucu değil ve erkek arkadası kendisine vefalı sanıyo fakat kandırılıyo resmi olarak  

858,505Konular
982,813Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt