Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

gercek yaşanmış komik olaylar

gercek yaşanmış komik olaylar
0
150

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yurdum İnsanından Yaşanmış Komik Olaylarimagesgercekyasanmiskomikolaylar5ad7451557763gifimagesgercekyasanmiskomikolaylar5ad74516729b7pngimagesgercekyasanmiskomikolaylar5ad7451557763gif

Erkek , 38 , İstanbul
Karımla alışveriş merkezinde dolaşırken birden onumuzden inanılmaz guzel bir kadın gecti Nasıl oldu ben de anlamadım ama ilk defa bir kadına bu derece kilitlendim Bu durumun farkında olan karımın şu sozleri ile kendime geldim Bakma faslın bittiyse kavgaya gececeğim!

Kadın , 40 , Canakkale
Romantik bir akşam yemeği sonunda omuzunda yatarken soruyorum Beni seviyor musun?diye Magmalara gelesice kocamdan cevap geliyor Sevdik ya!

Kadın , 21 , İstanbul
Ablam evlenmeden once saatlerce odamıza kapanır, sigara ve kahve ikilisi eşliğinde sırlarımızı dokerdik Boyle anlardan birinde, kısık sesle Muzik acalım mı? Babam yan odada, bizi dinliyor olabilirdedim Yan odadan gelen ve hala hatırladığımızda bizi kahkaha lara boğan ses: Ne dinleyecem sizi beee!

Erkek , 25 , İstanbul
Ulkemizde kişi başı milli gelir 10000$'a yaklaşmış Benim cebimde 10 YTL var Kim hakkımı yiyorsa haram olsun!

Kadın , 21 , Bursa
Annemle babam tartışıyor Tartışma esnasında annemin kafası o kadar cok karışıyor ki, kendisini aldatmakla sucladığı babama O cocuklar benden mi??diyor! Zaten tartışma o anda bitiyor, gulmekten tabii

Kadın , 25 , İzmir
İşyerinde kupe takan erkek arkadaşımıza babasından yorum: Bir zamanlar nur topu gibi oğlum vardı; nuru gitti, topu kaldı!

Erkek , 25 , Trabzon
Eğer bir sokakta yuruyorsanız ve camında ''Bu ev kiralıktır'' yazılı bir evin yanından gecip birkac adım sonra onune geldiğiniz bir başka evin camında ''Bu da'' yazısını gorurseniz bilin ki Trabzon'dasınız

Kadın , 34 , İstanbul
Dun haberlerde cıkan tekstil sektorunun krize girmesine kocamın yorumu: Bak bir aydır alışveriş yapmıyorsun, tekstil krize girmiş!

Kadın , 34 , İstanbul
Seviyor musun?dedim, Seviyorumdedi Ne kadar?dedim, Cokdedi Ne kadar cok?dedim Her akşam eve gelip dırdırını cekecek kadar cokdedi Sustum

Kadın , 23 , İstanbul
Ramazanda cemaat toplanmış, teravihde Ufaklığın teki de annesinin peşine takılmış gelmiş Namaz kılınırken sessiz sessiz olanları izleyen cocuğun dudaklarından hayal gucunu ortaya koyan şu cumleler dokuluyor ''Yatın kolelerim! Kalkın kolelerim! Yatın kolelerim! Kalkın kolelerim!'' Cemaat uzun sure secdeden kalkamadı tabi

Erkek , 35 , Eskişehir
Tatile giden, hayat dolu yaşlı teyzemiz guya helalleşiyor Hadi cocuğum, hakkınızı helal edin, hayat bu; siz olursunuz ben goremem, veya siz kor olursunuz beni goremezsiniz

Erkek , 28 , ABD
8 yaşımdaki yeğenim Dayı nasıl oluyor da renkli sabundan beyaz kopuk cıkıyor?diye sordu Dur bir duşuneyimdedim, hala duşunuyorum

Erkek , 36 , İstanbul
Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek uzerinde gecti Ben ağzım acık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı actı ve bana: ''Gordun mu bizim muşterileri Hey maşallah!'' dedi

Erkek , 40 , İstanbul
Kardeşime araba kullanmayı oğretiyorum Cok hevesli Bana; Abi cok
kolay yaa, aynı bilgisayar oyunu gibi!diyor Cevabım; Hııı Ama tek canın var

Kadın , 31 , İstanbul
NişantaşıKadıkoy dolmuşu icin bekliyoruz Bir taksi geliyor dolmuş yerine On koltuğa oturan kadın her normal insan gibi emniyet kemerini takıyor Ancak şofor amcamız emniyet kemerinin iyice ortaya cıkardığı dekolteye bakmaktan yola bakamadığı icin bir muddet duşunuyor ve icini cekerek kadına sesleniyor Abla, cıkar emniyet kemerini, boylesi daha emniyetli hepimiz icin

Kadın , 22 , İstanbul
Arkadaşımla kafede otururken yan masadan kalkan hic tanımadığım cocuk bizim masaya yoneliyor Bir koluyla sandalyeme, diğer koluyla masaya abanıp kulağıma eğiliyor ve şoyle diyor: Parmakların uzun; en az bir enstruman calıyorsun Dişlerin temiz; sigara icmiyorsun Yuzun gulec; oyle her şeyi dert etmiyorsun Ve kalbin dolu, iki saattir yuzume bile bakmıyorsun

Kadın , 26 , Sinop
Duştayım Birden elektrikler kesiliyor Hemen kapıyı acıp anneme bağırıyorum Anneee, konuş benimle; korkuyorum!Annem başlıyor konuşmaya Bu gece de ruyamda dedeni gordum Mezarının başına gitmişim, 'Baba ben geldim; kalk!' diyorum; o da mezardan cıkıyor; başlıyoruz konuşmayaBen korkudan ağlamaya başlıyorum; annem gulmekten catlıyor

Kadın , 26 , Ankara
Şiddetli kavgamız sırasında Gidiyorum ben, bitti!dediğimde Donerken mutfaktan su getir, sana laf anlatacağım diye boğazım kurudu!diyen kocamı huzurlarınızda yılın kozalağı seciyorum

Kadın , 24 , İstanbul
Lacivert ceketi, gri pantolonu, kahverengi ayakkabısı ve siyah kemerini bir arada giyen babama annemin yorumu: Toplama bilgisayar gibi olmuşsun!

Kadın , 22 , Ankara
Yolda yururken guneş gozluklu, kulaklıklı bit tipin bana baktığını fark ettim Tam yanından gecerken Gozluk var diye baktığını fark etmediğimi mi sanıyorsun?dedim Gulerek Kulaklık var diye duymadığımı mı sanıyorsun?dedi Herkes hazır cevap olmuş canım

Kadın , 25 , İstanbul
Otobuse bindim, her yer dolu, arkaya doğru ilerledim, bir koltuktan tutundum, ayakta duruyorum Hemen onumde oturan, 20'li yaşlara yaklaşmakta olduğunu tahmin ettiğim genc Oturmaz mısınız?dedi, hani kalkayım da oturun anlamında, Gerek yok, teşekkur ederim, boyle iyidedim Kalktı ve Buyrun, oturundedi, Teşekkurler, iyi boyle
dedim, Huysuzluk etme, otur dedik, otur işte!dedi, ne yapayım, oturdum ben de

Kadın , 28 , İzmir
Hamile olan sevgili sarışın kuzenim, gebelikle ilgili okuduğun; Bebekler zekalarının %80'ini anneden alıyorlarmakalesinden sonra panikle bana donup; Ay inanmıyorum Bana ne kalacak o zaman?diye sorduğunda sana; Uzulme oyle bile olsa senin kaybedeceğin bir şey yok!diyemedim ya! Lanet olsun icimdeki insan sevgisine!

Erkek , 23 , Antalya
Bir alkış da sınava giderken, 1 GB'lık flash disc'e Kuran'ı Kerim ve dualar atan, sonra da boynuna asan ve cevşen niyetine kullanan kardeşime gelsin

Kadın , 31 , İstanbul
Haftasonu babasıyla gezmek icin suslenmeyi abartan oğluma Oğlum capkınlık mı yapacaksınız?diye sordum Oğlum tum sempatikliğiyle cevap verdi; Evet anne, babam da bakıyor kızlara ben de Ama senin kadar guzelini gormedik!