Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gerisini getirme , friendzonea düşmeme ve flört

Gerisini getirme , friendzonea düşmeme ve flört
0
132

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Durumu özetle özet çıkarmak icabında ;

Bahsi geçen kişiyle aynı ilkokuldaydık , ayrı liselerdeydik oysa derhal de aynı fakültedeyizAynı ilkokuldayız dediğime bakmayın önemli anlamda sohbetim olmadı çünkü benzer sınıflarda değildik ve o sabahçıyken ben öğlenciydim meselaAma sima olarak tanıyorum

Ondan öncesinde birazcık da kendimden bahsedeyimKızlarla çoğunlukla iyi sohbetler ederim fakat bir türlü sonunu getirememLisedeyken de böyleydiGeçen yıl başka bir üniversitedeydim ve ciddi anlamda kız çevrem iyiydiBaşbaşa sinemaya tiyatroya gittiğim kızlar oldu , aralıksız beraber takıldığım kızlar olduAma ben hep dost gözüyle baktığım için davranışlarım da bu şekilde olduSohbet açılınca diğer bir kız hakkında konuşurdum ne kadar hoş vs diyeHani bu çevremdeki kızların üzerine düşsem friendzoneluk vaakaydım zaten daha öncede oldu

Bu sene mektep değiştirmemle beraber derslere o kadar uğramadım ve kız çevrem olmadı , kızlarla tanışmadım vs

Neyse ben bu benzer fakültede dediğim kızı birkaç ay önce facebooktan ekledim lakin sohbet etmedimPeşinde geçtiğimiz Nisan ayında vize haftasında bir dersle ilgili bularak nasılsın diye yazmıştım fakat görüldüde bırakmıştı arkasında geri dönmedi(bunu bende yapıyorum gerisinde yazmayı unutuyorum o lahza işim varsa)Bu yazıp yazmamasını umursamadım konu o değil zaten hiç konnuşmadığı birinin nasılsın yazması acayip bir koşul

Peşinde 34 gün dek önce ''yanlış birşey demedim , ilkokulda aynı dönemdeydik şimdi de benzer fakültedeyiz , konuşuruz diye yazmıştım'' bu tarz birşey yazdımİşte , özel durumdan nedeniyle cevap yazamadım kusura bakma dedi ( takıldığım nokta burası yok)Sosyal ağlardaki konuşmaları çok önemsmiyorum , insanların elinde her an telefon değil zaten bahsettim vize haftasıydı)

Bu dediği şeyin üstüne bölümümü sordu arkasında birincil başta dersler edinmek üzere konuşmaya başladıkHayatında olup biten şeyleri anlatıyordu kursa gidiyorum vs , yurt hayatını beğenmedim falanTabi bende anlatıyordum

Başta şunu söyleyeyim yani şu birkaç jurnal kkonuşmaya kadar konuşmayı sonlandıracak cevaplar vermedi ''tamam,ok'' gibisindenKonuşmaya yatkın birisi

Aceleci bi tavrım değil zaten facebooktan yazdığımız süre ötekimiz hemencecik yanıt yollamıyoruz yani dakika başı pat pat mesaj olmuyor şayet 30ar dakika arayla yazışıyoruz(tez muhabbet ayrılık getitir olayıda olduğu için böyle iyi)

Doğrusu ivedi kaynaşan biriyim yani sohbetimin kimseyi sıktığını düşünmüyorumTek kıza da saplı değilimÖzkontrol konusunda tecrübelendim , önceden tripvari konuşan biriydim artık böylece takılmıyorum sonuçta yanımdaysa problem yok

Bulunduğumuz şehirde epey aktivite var , yaz olması dolayısıyla daha da fazla

Hemen bu anlattıklarıma tarafından friendzonea düşmeden nasıl gerisini getirebilirim ?Bu dediğim emrindeki kıza emrindeki olmakla beraber dışarı falan çıkarız , zaten memleketlerdeyiz aramızda 20 dakikalık yürüme mesafesi ya vardır ya yoktur

Neler yapmamı önerirsiniz ?

sosyal ağ konuşmalarını o kadar sevmiyorum yani facebooktan konuşuyoruz işte boşu boşuna tutupta telefon numarasını isteyip whatsapptan söylev gibi girişimim olmazHerşeyin sırası var

Kıvama getirmem gerektiğinin farkındayım yani randevulaşma için şuan erken astTutupta '10 gün evvelden '' haftaya buluşalım mı'' dememSpontane bakarım buluşmak için sebebim olurNasıl derseniz filmler hakkında konuştuk diyelim arkasından birkaç gün geçti ikimizinde sevebileceği film vizyona girdi , bir ya da iki akşam evvelden '' şu gün xx filmini izlemeye gideceğim sende gelsene''

Tüm bunları deneyim ettim , xx filmi vizyona girecek , beraber izlemeye gider miyiz tarzında konuşunca bahane giriyor besbelli plan değil , sen plan yapmaya kalksan kız üretiyor vsBunlara lüzum değil spontane olacağım

Epey bi süredir tanışma olayı olmadığı için uzak kaldım , bu süreçte nasıl davranmam gerektiği konusunda tavsiyelere açığımDediğim gibi friendzonea düşmeden flört olursa etmek istiyorumBundan önce tanımam lüzumlu bağlı

858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt