23 yaşındaki ünlü model Gigi Hadid, stilist eleştirmenlerine sert reaksiyon gösterdi.
Yerkürenin en çok kazanan modelleri arasında gösterilen Gigi Hadid, çevre medyada stili hakkında yapılan tenkitlere "Sokakta dolaşmaya sizin onayınıza nazaran çıkmıyorum" halinde twitter hesabından karşılık verdi.
Sokakta dolaşmaya sizin onayınıza nazaran çıkmıyorum formunda reaksiyon gösteren manken Gigi Hadid,"Hepiniz bayanları güçlendirmekten bahsediyorsunuz. Ben de hem cildini gösteren hem de göstermeyen hatunları destekliyorum. Bu bir seçim. İstediğim hengam tenimi gösteriyorum ve tepeden tırnağa kadar giyindiğim devir da kendimi güzel hissediyorum, rahatsız edici icmallere karşın etmeye de devam edeceğim. Bu stilistle alakalı değil, bu kendimi nasıl tabir etmeyi seçtiğimle alakalı. Sizin fikriniz bunu değiştirmeyecek. Bu türlü düşünenler, kendi kuvvetinize ve sevdiğiniz stile odaklanmalısınız. Sevgiler" tweetiyle hakkında yapılan olumsuz tefsirlere reaksiyon gösterdi daha sonrasında attığı tweetleri sildi.
VESAIR HABERLERİ;
Herkesin gözler önünde olduğu Amerikalı genç model Gigi Hadid, Variety mecmuasına konuk oldu. Hayranlarının ve takipçilerinin duymayı merakla beklediği sorulara açıklık getiren Hadid, şöhretin şık olduğu kadar bir çok olumsuz yanlarının da olduğundan bahsetti.
Gigi Hadid, "Şöhret, her gün öğrendiğim ve başa çıkmaya çalıştığım bir şey. Elbette iniş çıkışlarım oluyor. Kendim hakkında da çok şey öğrendim; kendime dürüst olmayı, kendimi himayeyi, kutlamayı ve gerektiğinde tezli olmayı… Zira ünlü olduğunuzda hayatınızın denetimden çıktığını hissettiğiniz devirler oluyor. Beşerler sizi yargılıyor. Küçücük bir günahınız nedeniyle başlıklar ya da fikirler görüyorsunuz. Kişilere nazik davranmaya çalıştım ancak bu beni suistimal etmelerine müsaade verdim mealine gelmiyor" halinde konuştu.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.