nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 36
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
gilaburu nasıl kullanılır,
gilaburu kullanımı,
gilaburu nasıl içilir
Gilaboru Meyvesinden suyunun hazırlanışı ve Kullanımı
Gilaboru suyundan sabah ve akşam iki su bardağı elde etmek üzere, yemekten yarım saat önce ya da yemekten 15 2 saat sonradan tüketmeniz öğüt edilir
Gilaboru kullanımı
Gilaboru meyvesi ağacından toplanıldıktan sonradan, muhafaza ve salamurası için su içerisinde bekletilir
Bekleyen meyve su içerisinde (su sıcaklığı 015 derece aralarında olmalı) serin ve güneş görmeyen bir yerde muhafaza edilmesi kaydı ile 1012 ay tazeliğini koruyabilir
Su içerisinden alınan gilaboru bir süzgeç yada süzgeç üstünde ezilir veya katı meyve sıkacağı ile suyu alınır Meyvenin meydana çıkan suyuna tat alma zevkine göre kendisi değin içme suyu ilave edilirTadı hafif ekşi olan Gilaboru nun muhtemel olduğu dek bu haliyle içilmesi tavsiye edilmesine rağmen mümkün olduğu değin az edinmek kaydıyla şeker veya tatlandırıcı ile tatlandırılabilir Gilaboru suyu sıkılmadan meyveleri yenerek de tüketilebilir Gilaboru kullanımı zamana yayılmamalı olabildiğince yoğun kullanılmalıdır
Hazırlanan gilaboru suyunun, yarısı gece yatmadan önce yarısının da sabahleyin aç karna içilmesi nasihat edilir
Hastanın 24 saat içerisinde tüketebileceği Gilaboru suyu bir seferde hazırlanmalıdır Öteki bir deyişle hazırlanan sıvı mutlaka 24 saat içinde tüketilmelidir Gilaboru meyvesinden şifa olarak faydalanabilmek için meyvesini, taze olarak sıkıp içmek en içten yöntemdir Meyve suyu olarak satışı yapılan gilaboru, katiyen meyvesinden elde ettiğiniz gilaboru suyu dek fayda sağlamayacaktır
Böbrek taşı ve prostat tedavisi için Günde 700 gr Gilaboru meyvesi kullanmanız nasihat edilir
Aspirine alerjisi olanlarda alerjik tepkilere yol açabilir, bunun dışında aşina herhangi bir tabi etkisi yoktur
Kaynak: gilaborucom *
gilaburu kullanımı,
gilaburu nasıl içilir
Gilaboru Meyvesinden suyunun hazırlanışı ve Kullanımı
Gilaboru suyundan sabah ve akşam iki su bardağı elde etmek üzere, yemekten yarım saat önce ya da yemekten 15 2 saat sonradan tüketmeniz öğüt edilir
Gilaboru kullanımı
Gilaboru meyvesi ağacından toplanıldıktan sonradan, muhafaza ve salamurası için su içerisinde bekletilir
Bekleyen meyve su içerisinde (su sıcaklığı 015 derece aralarında olmalı) serin ve güneş görmeyen bir yerde muhafaza edilmesi kaydı ile 1012 ay tazeliğini koruyabilir
Su içerisinden alınan gilaboru bir süzgeç yada süzgeç üstünde ezilir veya katı meyve sıkacağı ile suyu alınır Meyvenin meydana çıkan suyuna tat alma zevkine göre kendisi değin içme suyu ilave edilirTadı hafif ekşi olan Gilaboru nun muhtemel olduğu dek bu haliyle içilmesi tavsiye edilmesine rağmen mümkün olduğu değin az edinmek kaydıyla şeker veya tatlandırıcı ile tatlandırılabilir Gilaboru suyu sıkılmadan meyveleri yenerek de tüketilebilir Gilaboru kullanımı zamana yayılmamalı olabildiğince yoğun kullanılmalıdır
Hazırlanan gilaboru suyunun, yarısı gece yatmadan önce yarısının da sabahleyin aç karna içilmesi nasihat edilir
Hastanın 24 saat içerisinde tüketebileceği Gilaboru suyu bir seferde hazırlanmalıdır Öteki bir deyişle hazırlanan sıvı mutlaka 24 saat içinde tüketilmelidir Gilaboru meyvesinden şifa olarak faydalanabilmek için meyvesini, taze olarak sıkıp içmek en içten yöntemdir Meyve suyu olarak satışı yapılan gilaboru, katiyen meyvesinden elde ettiğiniz gilaboru suyu dek fayda sağlamayacaktır
Böbrek taşı ve prostat tedavisi için Günde 700 gr Gilaboru meyvesi kullanmanız nasihat edilir
Aspirine alerjisi olanlarda alerjik tepkilere yol açabilir, bunun dışında aşina herhangi bir tabi etkisi yoktur
Kaynak: gilaborucom *