iltasyazilim
FD Üye
gilaburu suyunun faydaları,
gilaburu suyunun kullanımı,
gilaburu suyu yararları
•Böbrek dostu (Gilaburu) suyu içeriğindeki asitler sebebiyle antikanserojen, antimikrobiyal ve antioksidan özelliğe sahiptir Antioksidanlar, vücutta hür radikalleri bağlayarak, sağlığa zararlı birçok negatif etkiyi durdurmakta Bu özelliği nedeniyle gilaboru suyu, yaşlanmayı geciktirici, mutasyonu engelleyici, kanseri durdurucu ve kolesterolü düşürücü etkiye sahiptir
Gilaboru nun uygulama alanları ve etkileri:
• Böbrek taşlarını eritir
• Taş üremesini önler
• Böbrek Tembelliği rahatsızlığına iyi gelir
• İdrar yolları iltihaplarını temizler
• Ödemi atar, yüksek üreyi düşürür ve dengeler
• Safra taşlarını eritir ve karaciğeri destekler
• Prostat rahatsızlığına iyi gelir
• Yatıştırıcı,adstingent(dokuları sıkılaştırır ve sağlamlaştırır)
• Kramplara ve kas gerginliklerine karşı olumlu tesir oluşturur
• Sinir sistemini güçlendirici etkileri vardır
Gilaboru bitkisi, kanser önleyici, antioksidan ve C vitamini deposudur adeta portakaldan 10 kat daha fazla C vitamini içerir
1 kür: (15 Lt) Gilaburu 1 hafta içerisinde 6 8 mm böbrek taşını eritebilmektedir
Taş 8 mm ’ den büyük ise her 8 mm için bir kür düşünülmelidir Gilaburu hem böbrek tembelliğine ve bir takım tür böbrek kistlerine de iyi gelmektedir
NOT: Sertliğinden nedeniyle lazerin de kıramadığı kristalize tür böbrek taşını Gilaburu da eritemeyebilir Bu nesil taş ile tesadüf riskiniz % 1 2 civarındadır
HAZIRLANIŞI ve KULLANILIŞI
Su içerisinden alınan Gilaburu bir süzgeç veya kevgir üstünde ezilir
Meyvenin çıkan suyuna kendisi dek bayağı içme suyu ilave edilir ve bu karışım sıkıldığından itibaren 24 saat içinde hasta tarafından içilir
Tadı hafif ekşi olan Gilaburunun muhtemel olduğu dek bu haliyle içilmesi nasihat edilir
Buna karşın hasta içmekte güçlük çekiyor ise muhtemel olduğu dek eksik almak kaydı ile karışım şeker ile tatlandırılabilir
UYARI !
•*Hastanın 24 saat içerisinde tüketebileceği istikrarsız bir seferde hazırlanmalıdır Diğer deyişle hazırlanan akışkan mutlaka 24 saat içinde tüketilmelidir
•*Hazırlanan istikrarsız hasta göre aç olarak tüketilmelidir
•*Lüzum meyve gerekse sıkılarak hazırlanmış değişken sıcaktan ve direkt gün ışığından korunmalı serin bir yerde saklanmalıdır
•*Gilaburu kullanımı zamanla yayılmamalı olabildiğince yoğun kullanılmalıdır
•*Günde en düşük 1 kg Gilaburu ezilerek suyu yukarıda anlatıldığı şekliyle hazırlanıp kullanılmalıdır
•*Bekleyen meyve mutlaka su içinde ve serin yerde muhafaza edilmelidir •*Kevgirde ezilerek elde edilen Gilaburu öz suyuna mutlaka 11 ölçüde su katılmalıdır •*Gilaburunun bugüne kadar hiçbir ast tesiri saptama edilmemiştir
•*Gilaburu hap değildir
Seçme Parça *
gilaburu suyunun kullanımı,
gilaburu suyu yararları
•Böbrek dostu (Gilaburu) suyu içeriğindeki asitler sebebiyle antikanserojen, antimikrobiyal ve antioksidan özelliğe sahiptir Antioksidanlar, vücutta hür radikalleri bağlayarak, sağlığa zararlı birçok negatif etkiyi durdurmakta Bu özelliği nedeniyle gilaboru suyu, yaşlanmayı geciktirici, mutasyonu engelleyici, kanseri durdurucu ve kolesterolü düşürücü etkiye sahiptir
Gilaboru nun uygulama alanları ve etkileri:
• Böbrek taşlarını eritir
• Taş üremesini önler
• Böbrek Tembelliği rahatsızlığına iyi gelir
• İdrar yolları iltihaplarını temizler
• Ödemi atar, yüksek üreyi düşürür ve dengeler
• Safra taşlarını eritir ve karaciğeri destekler
• Prostat rahatsızlığına iyi gelir
• Yatıştırıcı,adstingent(dokuları sıkılaştırır ve sağlamlaştırır)
• Kramplara ve kas gerginliklerine karşı olumlu tesir oluşturur
• Sinir sistemini güçlendirici etkileri vardır
Gilaboru bitkisi, kanser önleyici, antioksidan ve C vitamini deposudur adeta portakaldan 10 kat daha fazla C vitamini içerir
1 kür: (15 Lt) Gilaburu 1 hafta içerisinde 6 8 mm böbrek taşını eritebilmektedir
Taş 8 mm ’ den büyük ise her 8 mm için bir kür düşünülmelidir Gilaburu hem böbrek tembelliğine ve bir takım tür böbrek kistlerine de iyi gelmektedir
NOT: Sertliğinden nedeniyle lazerin de kıramadığı kristalize tür böbrek taşını Gilaburu da eritemeyebilir Bu nesil taş ile tesadüf riskiniz % 1 2 civarındadır
HAZIRLANIŞI ve KULLANILIŞI
Su içerisinden alınan Gilaburu bir süzgeç veya kevgir üstünde ezilir
Meyvenin çıkan suyuna kendisi dek bayağı içme suyu ilave edilir ve bu karışım sıkıldığından itibaren 24 saat içinde hasta tarafından içilir
Tadı hafif ekşi olan Gilaburunun muhtemel olduğu dek bu haliyle içilmesi nasihat edilir
Buna karşın hasta içmekte güçlük çekiyor ise muhtemel olduğu dek eksik almak kaydı ile karışım şeker ile tatlandırılabilir
UYARI !
•*Hastanın 24 saat içerisinde tüketebileceği istikrarsız bir seferde hazırlanmalıdır Diğer deyişle hazırlanan akışkan mutlaka 24 saat içinde tüketilmelidir
•*Hazırlanan istikrarsız hasta göre aç olarak tüketilmelidir
•*Lüzum meyve gerekse sıkılarak hazırlanmış değişken sıcaktan ve direkt gün ışığından korunmalı serin bir yerde saklanmalıdır
•*Gilaburu kullanımı zamanla yayılmamalı olabildiğince yoğun kullanılmalıdır
•*Günde en düşük 1 kg Gilaburu ezilerek suyu yukarıda anlatıldığı şekliyle hazırlanıp kullanılmalıdır
•*Bekleyen meyve mutlaka su içinde ve serin yerde muhafaza edilmelidir •*Kevgirde ezilerek elde edilen Gilaburu öz suyuna mutlaka 11 ölçüde su katılmalıdır •*Gilaburunun bugüne kadar hiçbir ast tesiri saptama edilmemiştir
•*Gilaburu hap değildir
Seçme Parça *