Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gittin ya...

Gittin ya...
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gittin ya 1549073960 1549073960 gittinya5c54fe2d08ff2gittinya5c54fe2d08ff2 http:th05deviantartcomfs28300Wf200806165blackandredbybeynimzonkluyor ​ arial,helvetica,sansserifGittin Ya arial,helvetica,sansserifArkasından Senin arial,helvetica,sansserifGibi Olabilmeyi İstemedim Bende! arial,helvetica,sansserif arial,helvetica,sansserifGitmek İstedim arial,helvetica,sansserifYokluğuna Boyalı arial,helvetica,sansserifBu Soğuk Şehirden! arial,helvetica,sansserif arial,helvetica,sansserifSırf arial,helvetica,sansserifYokluğuna Şahit arial,helvetica,sansserifOlmamak İçin Gitmek! arial,helvetica,sansserif arial,helvetica,sansserifAncak, arial,helvetica,sansserifYağmurun Nemini Taşıyan Cadde Kaldırımlarında Kayboldu, arial,helvetica,sansserif HER DEFASINDA KORKAK ADIMLARIM alintidir​  

Similar threads

Doğumun Başladığı Nasıl Anlaşılır? doğumun başladığı nasıl anlaşılması mümkün doğum anı nasıl anlaşılabilir gebe moli doğum başlangıcı hamilelikte açılma Arial, Helvetica, sansserifim doğumun başladığını anlamak nelere dikkatli olmak gerek bir bakalım Birincil hissedilen vucutta büyük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Perili Evler Vardı Bir Zamanlar Kadıköyü'nde gökyüzü gibi birşey bu çocukluk hiçbir yere gitmiyor SELİM İLERİ'nin YAZISI +0 arial, helvetica, sansserif‘Geçmiş, Yeniden Geri Gelmeyecek Zamanlar’ı niye yazdım? Ziya Osman Saba’nın izini sürerek Değişen İstanbul’u kaleme getirmek için mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Atatürk Sözleri Atatürk Nickleri Atatürk kısa sözleri, Verdana, Arial, Helvetica, sansserif *Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca bağımsızlık ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz Verdana, Arial, Helvetica, sansserif * Ne kadar varlıklı ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden yoksun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
En Hisli Ayrılık Sözleri 2019 Bu konu; en iyi ayrılık sözleri ile ilgili bilgiler vermektedir Sevgili melekler, hayatta daima herşey istediğimizi gibi gitmez ne yazık ki Hüzünler, hayal kırıklıkları, ayrılıklar yaşayabiliriz Yaşadığımız bu duyguları da her zaman açık açık açıklama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Son derecede iddialı ve gururlu nickler vazgeçtim nickleri gururlu nickler Tutucu değilim lakin piyasa da degilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz degilim, kuralları sevmem fakat yersiz yere ciğnedim görülmemiştir, içe kapanık degilim lakin gerekmezse konuşmam, kinci degilim fakat unutmam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt