Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Glutensiz Kandil Simidi

Glutensiz Kandil Simidi
0
99

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
glutensiz-kandil-simidi-1.jpg

Glutensiz Kandil Simidi Tanımı İçin Materyaller

•  1 yumurta(sarısı içine, beyazı üstüne)
  •  1 çay bardağı zeytinyağı
  •  1/2 (yarım) çay bardağı doğal sirke(elma, üzüm şayet mesken üretimi sirke yoksa limon+ hazır sirke karıştırıyoruz)
  •  1/2 (yarım) çay bardağı su
  •  1/2 (yarım) çay bardağı tahin
  •  1 çay kaşığı karbonat(sirkeyle aktifleştiriyoruz.)
  •  1 çay kaşığı mahlep
  •  1 çay kaşığı kaya tuzu
  • Aldığı kadar un(ben karabuğday, kinoa ve glutensiz un karıştırdım.)
Üzeri için:
  • Susam, çörekotu

Glutensiz Kandil Simidi Tanımı Yapılışı

1. Hepsini karıştırıyoruz ve simit hali veriyoruz.
  2. Evvel yumurta akına sonra susam çörekotu karışımına batırıyoruz.
  3. Evvelce ısıtılmış 160 derece fırında pişiriyoruz(derece fırına nazaran değişiklik gösterebilir. ).
????hamur kesinlikle yumuşak olmalı !.

Similar threads

Kandil Simidi Tanımı İçin Malzemeler 125 gram tereyağıYarım çay bardağı sıvı yağ3 su bardağı un2 yemek kaşığı yoğurt1 yemek kaşığı sirke elma kullandım ben1 tane yumurtanın sarısı1 tatlı kaşığı toz şeker1 tatlı kaşığı kabartma tozu1 çay kaşığı tuz1 tatlı kaşığı mahlep Üzeri için Kavrulmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Kandil Simidi Tanımı İçin Materyaller 250 gram tereyağ (oda sıcaklığında yumuşamış)1 çay bardağı sıvı yağ1 yumurta sarısı (akı üzerine)2 yemek kaşığı sirke1 çay bardağı su (ılık)1 yemek kaşığı şeker1 tatlı kaşığı mahlep1 tatlı kaşığı tuz1 paket kabartma tozuAldığı kadar un Üzeri için; Yumurta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Kandil Simidi Tarifi İçin Malzemeler 250 gram tereyağ3 yemek kaşığı sıvı yağ2 yemek kaşığı sirke2 adet yumurta sarısı beyazı üzerine olacak1 paket kabartma tozu1 tatlı kaşığı mahlep1 tatlı kaşığı tuzYarım çay bardağı sıvı toz şeker1 su bardağı susam5 su bardağı un Kandil Simidi Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Kandil Simidi Tanımı İçin Gereçler 125 gram oda ısısında tereyağYarım çay bardağı sıvı yağ1 çorba kaşığı şeker2 çorba kaşığı sirke2 yumurta (Birinin sarısı dışına)3.5 su bardak (Aşağı üst olabilir)1 tatlı kaşığı mahlep1 çay kaşığı tuzSusamÇörekotu Kandil Simidi Tanımı Yapılışı Tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Kıyır Kıyır Enfes Kandil Simidi Tanımı İçin Malzemeler 125 gr margarinYarım çay bardağı sıvı yağ1 adet yumurta sarısı2 yemek kaşığı yoğurt1 yemek kaşığı sirke1 yemek kaşığı toz şeker1 tatlı kaşığı kabartma tozu1 tatlı kaşığı tuz3 su bardağı un Üzeri için 1 yumurta akı1 yumurta sarısıKavrulmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,496Konular
981,869Mesajlar
29,906Kullanıcılar
yarrocqSon üye
Üst Alt