Glutensiz Rafine Şekersiz Muzlu Kek Tanımı İçin Materyaller
- 2 adet muz
- 2 adet yumurta
- 4 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi
- 1 paket kabartma tozu
- 2 su bardağı glutensiz un
- 3 yemek kaşığı bal
- 2-3 tane ceviz içi
- 1 yemek kaşığı pasta süsü yahut damla çikolata
Glutensiz Rafine Şekersiz Muzlu Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 adet muzu çatal yardımı ile ezelim.
- Üzerine yumurta ve balı alıp çırpalım.
- Geri kalan gereçleri ekleyip güzelce karıştıralım.
- Fırın kağıdı koyduğumuz fırın kabına harcımızı alalım.
- Kalan 1 muzumuzu şerit halinde 3 e bölelim.
- Harcın üzerine bastırarak koyalım.
- Üzerine pasta süsü yahut damla çikolata serpiştirip 160 derece fanlı fırında 40 dk pişirelim.
- Soğuyunca servis yapalım.