Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Glutensiz Tava Böreği

Glutensiz Tava Böreği
0
35

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
glutensiz-tava-boregi.jpg

Glutensiz Tava Böreği Tarifi İçin Malzemeler

• 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı soğuk süt
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 7-8 dal maydanoz
  • 5 çorba kaşığı lor peyniri
  • 2 su bardağı glutensiz un
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
Kızartmak için;
  • 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ

Glutensiz Tava Böreği Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bir karıştırma kabına yumurta, süt, pul biber, tuz ve karabiber katıp karıştırılır.
  2. Maydanoz doğranır eklenir.
  3. Lor peynir de koyduktan sonra son olarak un ve kabartma tozu eklenir.
  4. Tavaya yağ koyulur ve kızdırılır.
  5. Ardından hazırlanan harç tavaya boşaltılır.
  6. Arka yüzeyi pişen börek dikkatli bir şekilde çevrilir ve diğer yüzü de aynı şekilde kızartılır.
Glutensiz Tava Böreği Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Pırasalı Tava Mücver (Glutensiz) Tarifi İçin Malzemeler 3 dal yeşil kısım pırasa2 adet yumurta3 yemek kaşığı mısır unuYarım kabartma tozuPeynir (istediğiniz peynir olabilir kaşar da çok yakışır ben lor peyniri koydum)Yarım çay bardağı sütMaydanozDereotuTuz, karabiber, pulbiber Pırasalı Tava...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Glutensiz Pırasa Böreği Tanımı İçin Materyaller 4 sap pırasa2 orta uzunluk patates2 adet yumurta½ kase lor peyniri1 çay bardağı mısır unu1 paket kabartma tozu1 yemek kaşığı zerdeçal½ çay kaşığı karabiber½ çay kaşığı pulbiberTuzBiraz çörek otu2 yemek kaşığı zeytinyağı Glutensiz Pırasa Böreği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Pratik Pırasalı Glutensiz Börek Tarifi İçin Malzemeler 3 orta boy pırasa2 büyük boy kapta biber (Damak tadına göre artırılabilir/azaltılabilir)1 tutam maydanoz3 yemek kaşığı lor peyniriyarım su bardağı sıvı yağ2 orta boy yumurta3 veya 3.5/4 kaşık mısır unu1 çay kaşığı karbonat2 çorba kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Patatesli Tava Böreği Tanımı İçin Malzemeler 1 adet büyük uzunluk patatesYarım su bardağı beyaz ve kaşar peyniri (Karışık)Yemek kaşığı pul biber2 yemek kaşığı un1 yumurtaSucukBir kaç zeytin Patatesli Tava Böreği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Patates ve peynirler rendelenir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Tava Böreği (Su Böreği Tadında) Tarifi İçin Malzemeler 3 tane yufka1 su bardağı süt1 tane yumurtaYarım çay bardağı sıvıyağ İçine; LorMaydanoz ( ben bu sefer kullanmadım) Tava Böreği (Su Böreği Tadında) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Teflon tavayı 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
858,496Konular
982,162Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt