elektronikci
FD Üye

Glutensiz Üzümlü Kek Tanımı İçin Gereçler
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağından iki parmak eksik şeker
- 1 su bardağından iki parmak eksik sıvı yağ
- 1 su bardağından iki parmak eksik yoğurt
- 2 su bardağı glutensiz un
- 1 paket kabartma tozu
- 1 silme tatlı kaşığı tarçın
- 1 avuç kuru üzüm
Glutensiz Üzümlü Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurta ve şeker çırpılır.
- Sıvı yağ yoğurt, glutensiz un ve kabartma tozu katılır çırpılır.
- En son tarçın ve kuru üzüm katılıp yavaşça karıştırılır.
- Kek kalıbı margarinle yağlanır.
- 180 derece evvelden ısıtılmış fırında yarım saat pişirin ortada bıçak batırarak denetim edebilirsiniz.