Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Glutensiz Ve Şekersiz Tatlı

Glutensiz Ve Şekersiz Tatlı
0
35

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
glutensiz-ve-sekersiz-tatli.jpg

Glutensiz Ve Şekersiz Tatlı Tarifi İçin Malzemeler

• 1 kase kadar haşlanmış tatlı kabak (Hakkaido cinsi kullandım)
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 1 tatlı kaşığı glütensiz kakao
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 3 adet ufaltılmış ceviz

Glutensiz Ve Şekersiz Tatlı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kabağı soyup küp doğradım ve bir miktar su işe yumuşayana kadar haşladım.
  2. Haşlanan kabağı süzüp çatalla iyice ezdim.
  3. Üzerine kakao, ceviz, bal ve ceviz ekleyip güzelce karıştırdım.
  4. Küçük bezeler alıp yuvarladım. Sağlık ve afiyet olsun ????.
Glutensiz Ve Şekersiz Tatlı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Glutensiz Kıymalı Brokoli Köftesi Tarifi İçin Malzemeler 1 kase doğranmış brokoli1 adet kuru soğan100 gram kıyma1 yemek kaşığı salça1 su bardağı su1 çay tabağı kadar ince doğranmış maydanozKarabiberNanePulbiberKimyonTuzZeytinyağı Glutensiz Kıymalı Brokoli Köftesi Tarifi Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Rafine Şekersiz Kabak Tatlısı (Pumpkin Dessert) Tarifi İçin Malzemeler Çeyrek dilim bal kabağı10 adet hurma1 su bardağı ceviz Rafine Şekersiz Kabak Tatlısı (Pumpkin Dessert) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bal kabağı küçük parçalar halinde doğranır. İyice yumuşayana kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Glutensiz Kırmızı Pancar Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 adet kırmızı pancar1 adet havuç1 adet sakız kabak1 adet kuru soğan2 yemek kaşığı katı halde sadeyağTuzSu Glutensiz Kırmızı Pancar Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Pancar, havuç ve soğanı soyup küp küp doğradım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Kuru Meyveli Bal Kabağı Tatlısı (Rafine Şekersiz) Tanımı İçin Gereçler 1,5 kg bal kabağı (iri doğranmış)5 kuru incir (minik doğranmış)2 yemek kaşığı kuru üzün2 karanfil1 çubuk tarçın3 yemek kaşığı hurma pekmezi1 çay bardağı sıcak su Üzerine ; İri dövülmüş cevizTahin Kuru Meyveli Bal Kabağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Şekersiz Unsuz Muhteşem Lezzetli Fit Tatlı Tarifi İçin Malzemeler Tabanı için: 2 yemek kaşığı yulafYarım su bardağı sütÇeyrek çay kaşığı vanilya(tabanı için dilim esmer ekmek de kullanılabilir.) Üzeri için : 1 küçük veya yarım büyük muz1 adet ceviz1 tatlı kaşığı tahin1 tatlı kaşığı pekmez1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt