Glutensiz Yulaflı Pankek Tarifi İcin Malzemeler
*2 yumurta
*2 yemek kaşığı yulaf ( robotta un haline getirilmiş)
*34 kibrit kutusu ezine beyaz peynir ( bergama tulum vs karıştırılabilir, lezzeti artar)
*56 dal maydanoz
*Karabiber
*Tereyağ
Glutensiz Yulaflı Pankek Tarifi Yapılışı Sabah kahvaltılarında ekmek vs gibi gluten zehiriyle dolu karbonhidratlar yerine, son derece sağlıklı, tok tutan ve tam bir peynirli borek lezzetinde olan bu pankek gercekten bir harika, aşırı tok tutan ve lif kaynağı yulaf sayesinde sağlıklı bir kahvaltı imkanı
Bu tarif; instagramda takip ettiğim, cok bilgili cok sağlıklı tarifleri olan sevgili semaninsagliklimutfagi hesabından, değerli Sema ’ nın tarifidir,
Ben gluten tuketmeyen biri olarak bu pankeklerle hem tok tutan hem sağlıklı bir kahvaltı etmiş oluyorum
1
*Tarife gelirsek; İki yumurtayı bir kabının icinde catalla iyice cırpıyoruz
*Daha sonra peynirleri catalla ezerek ya da rendeleyerek ekliyoruz
*Ben yumurtaların olduğu kabının icinde catalla eziyorum, ezine peynir ve bergama tulumu karıştırıyorum
*Peynir miktarını dilerseniz arttırabilirsiniz, ceşitliliğini de arttırabilirsiniz tercihinize gore
*Daha sonra ustune iki kaşık yulafı ekliyoruz, maydanoz doğrayıp ekliyoruz ve biraz da karabiber ekliyoruz
*Tuz yok, peynirden tuz geliyor cunku
*78 dk yulafın cekmesi icin bekliyoruz ve az tereyağı ile yağlanmış kabında pişiriyoruz
*Afiyet olsun, şifa olsun
*2 yumurta
*2 yemek kaşığı yulaf ( robotta un haline getirilmiş)
*34 kibrit kutusu ezine beyaz peynir ( bergama tulum vs karıştırılabilir, lezzeti artar)
*56 dal maydanoz
*Karabiber
*Tereyağ
Glutensiz Yulaflı Pankek Tarifi Yapılışı Sabah kahvaltılarında ekmek vs gibi gluten zehiriyle dolu karbonhidratlar yerine, son derece sağlıklı, tok tutan ve tam bir peynirli borek lezzetinde olan bu pankek gercekten bir harika, aşırı tok tutan ve lif kaynağı yulaf sayesinde sağlıklı bir kahvaltı imkanı
Bu tarif; instagramda takip ettiğim, cok bilgili cok sağlıklı tarifleri olan sevgili semaninsagliklimutfagi hesabından, değerli Sema ’ nın tarifidir,
Ben gluten tuketmeyen biri olarak bu pankeklerle hem tok tutan hem sağlıklı bir kahvaltı etmiş oluyorum
1
*Tarife gelirsek; İki yumurtayı bir kabının icinde catalla iyice cırpıyoruz
*Daha sonra peynirleri catalla ezerek ya da rendeleyerek ekliyoruz
*Ben yumurtaların olduğu kabının icinde catalla eziyorum, ezine peynir ve bergama tulumu karıştırıyorum
*Peynir miktarını dilerseniz arttırabilirsiniz, ceşitliliğini de arttırabilirsiniz tercihinize gore
*Daha sonra ustune iki kaşık yulafı ekliyoruz, maydanoz doğrayıp ekliyoruz ve biraz da karabiber ekliyoruz
*Tuz yok, peynirden tuz geliyor cunku
*78 dk yulafın cekmesi icin bekliyoruz ve az tereyağı ile yağlanmış kabında pişiriyoruz
*Afiyet olsun, şifa olsun