Gökhan Keser Kırık Ayna Şarkı Sözleri gökhan keser gökhan keser sıla sıla kırık ayna Modellik yarışmalarında elde ettiği başarılar ve dizi oyunculuğu denemelerinden sonradan müzişk dünyasında kendine bir yer edinmeye çalışan Gökhan Keser'in laf ve müziği Sıla'ya ait olan Kırık Ayna adlı şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz meleklergokhankeserkirikaynasarkisozleri5c57b3aa3d91ealt 1549251494 1549251494 gokhankeserkirikaynasarkisozleri5c57b3aa6f761gokhankeserkirikaynasarkisozleri5c57b3aa6f761gokhankeserkirikaynasarkisozleri5c57b3aa6f761 Ah gönlüm kırık ayna Başım alıp nerelere gideyim? Sen bana yar olmadıktan sonradan Ben elleri ne eyleyim Hiç mi korkun yoktu Allah’tan? Yalnız koyup döndün geri İnsaf etsen ne geçti bundan böyle O siyah beyaz film bitti Ah gönlüm kırık ayna Başım alıp nerelere gideyim Sen bana yar olmadıktan sonradan Ben elleri ne eyleyim Tüm anılar gözlerinde Ezberledim sen gittin gideli Bu ızdırap ah halim yıkılmış Sen bu ayla koydun beni Hiç mi korkun yoktu Allah’tan? Yalnız koyup döndün geri İnsaf etsen ne geçti bundan böyle O siyah beyaz film bitti Ah gönlüm kırık ayna Başım alıp nerelere gideyim Sen bana yar olmadıktan sonra Ben elleri ne eyleyim Ben elleri ne eyleyim Ben elleri ne eyleyim Söz: Sıla Gençoğlu Müzik: Sıla Gençoğlu