Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gonlum Seher Yeli Gibi Şarkı Sozu

Gonlum Seher Yeli Gibi Şarkı Sozu
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Gonlum Seher Yeli Gibi Şarkısının Sozleri

Bestesi Sadettin Kaynak'a ait olan Gonlum Seher Yeli Gibi Şarkısının sozleri:

Gonlum seher yeli gibi
Daldan dala essem diyor
Coşsam bahar seli gibi
Setler yıkıp gecsem diyor

Hazan vakti erişmeden
Ecel gelip yetişmeden
O ceşmeden bu ceşmeden
Kana kana icsem diyor

Gonlum seher yeli gibi
Daldan dala essem diyor
Coşsam bahar seli gibi

Bugun gordum iki civan
Dizimde kalmadı derman
Biri candır biri canan
Hangisini secsem diyor

Gonlum seher yeli gibi
Daldan dala essem diyor
Coşsam bahar seli gibi

Similar threads

Kubat Esti Seher Yeli Şarkı Sozleri Esti seher yeli sokuldu seller Gidiyorum, komur gozlum ağlama Ağlamanın vaktı gecti ne care Kemend atıp yollarımı bağlama Yolunu yolumdan ayırdı gani Gelin gurbet ile gonderin beni Şu başım oldukca unutmam seni Ben yarsızım deyu yanıp ağlama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
mehmet aslan gozlerinde esir kaldım şarkısı, mehmet aslan gozlerinde esir kaldım şarkı sozu, Son gunlerde dillere dolaşan bir şarkı Mehmet Aslan Gozlerinde Esir kaldım şarkısı, işte gozlerinde esir kaldım şarkısının sozleri mehmet aslan gozlerinde esir kaldım Gozlerinde esir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Zara Gel Ey Seher şarkı sozleri Zara Gel Ey Seher şarkısı sozu O gozler gibi her taraf kara Bu yollar seni goturur nere Yena bu seher guneş nur yera eyler Bir teze nağıl başlar dunya Oyan ey guneş oyan Al elvan boya yoksa bu deniz ucar Bir zulmet gece deniz gacar Gel ey seher...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Kavak Yelleri Sertap Erener'in şarkısının sozleri Sorma bu ara şu halimi Bu acıların hepsi mi daimi Yazık oldu her iki tarafa da Şimdi sence daha iyi mi Bir gun oldu iki gun oldu Ay oldu yıl oldu umitlere Umutmuyor gonlum seni Seviyor her gun her gece Yoruldu duruldu kırıldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Zeki Muren Kahır mektubu şarkı sozleri Zeki Muren Kahır Mektubu şarkısının sozleri ne zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum ne zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi iciyorum her gece kederdeyim durmadan iciyorum sevda ektim kalbime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt