Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Google Play Store 905 hatası nasıl çözülür?

Google Play Store 905 hatası nasıl çözülür?
0
144

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Android işletim sistemli akıllı telefonunuz ile Google Play Store'dan bir başvuru indirmeye çalıştığınızda karşılaştığınız bir kusur kodudur 905 İndirme tamamlanmaz ve ne yaparsanız yapın sonuca varamamaktan şikayet edersiniz Bu gibi bir sorunla tek karşılaşan birey siz değilsiniz buna muhakkak olabilirsiniz Bu konuyu ayrıca yerli keza de yabancı forumlarda araştırdım Hepsinde az daha aynı çözüm önerileri sunuluyor

ilk olarak internet hızınızı denetleme edin Bu sorun internet hızınızla alakalı olabilir

İnternet hızınızda herhangi bir olmadığından eminseniz zeki cihazın belleğinde tatmin edici anlamsız olan olduğundan emin olun

Ekran kararma süresini olabildiğince uzun tutun İndirme işlemi bitene dek ekranın uyku moduna geçmemesine dikkat edin

Tüm bunları yaptım hala aynı sorun var diyorsanız son olarak emin çözüm olarak anlatılan bir yöntem daha var Zeki cihazınızda şu sıralamayı peşine düşüp takip edin

AyarlarBaşvuru Formu YöneticisiGoogle Play Hizmetleri

Google Play Hizmetlerini bulduğunuz süre Güncellemeleri kaldır butonu etkin haldeyse basın ve Google Play ile ilgili güncellemeleri kaldırın Önbelleğini temizleyin Orjina Google Play yüklenince daha önce indiremediğiniz uygulamayı her tarafta indirmeyi deneyim *

Similar threads

Android işletim sistemli akıllı telefonunuz ile Google Play Store'dan bir uygulama indirmeye calıştığınızda karşılaştığınız bir hata kodudur 905 İndirme tamamlanmaz ve ne yaparsanız yapın sonuca varamamaktan şikayet edersiniz Bu gibi bir sorunla tek karşılaşan kişi siz değilsiniz buna emin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Android'in resmi uygulama mağazası Google Play, Android ile çalışan cihazınız için çok sayıda uygulama ve oyun sunuyor. Eğer indirmek istediğiniz uygulama Google Play'de varsa, kullanıcılar bu uygulamanın  güvenli olduğunu düşünür. Ama Google Play üzerinde listelenen her uygulama ve oyuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Google Play Hizmetleri Nedir? Google Play Hizmetleri, Android cihazlarda var olan ve Google’ın işlevlerini diğer uygulamalarla birleştirmeye yardımcı olan arka plan hizmetidir. Bu hizmet, Google uygulamalarını ve Android cihazda yer alan diğer uygulamaları kullanmayı, güncellemeyi ve indirmeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Android akıllı telefon kullanan neredeyse her insanın başına gelmiştir. Google Play Store’u açarsınız, büyük bir hevesle indirmek istediğiniz oyunun ya da uygulamanın adını yazarsınız ve yükle tuşuna basıp beklemeye başlarsınız. Ancak siz bekledikçe ekrandaki “indirme bekleniyor” yazısı asla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
262
Android işletim sisteminin en büyük uygulama mağazası Google Play Store, içerisinde bulunan milyonlarca uygulama ile hizmet veriyor. Her gün milyonlarca uygulamanın indirildiği Google Play Store’da uygulama indirirken bazen çeşitli sorunlar kullanıcıların karşısına çıkıyor. En çok karşılaşılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt