Gorsel Şolen Cocostar Pasta (Resimli Anlatım) Tarifi İcin Malzemeler Keki İcin;
*2 yumurta
*1 cay bardağı şeker
*1 cay bardağı sut
*2 yemek kaşığı kakao
*1 paket kabartma tozu
*1 paket vanilin
*1 su bardağı un
Keki Islatmak icin ;
*1 su bardağı sut
Cocostar kısmı icin;
*1 paket krem şanti
*1 5 cay bardağı sut
*1 5 su bardağı hindistan cevizi
*2 yemek kaşığı pudra şekeri
Uzeri icin;
*200 ml sıvı krema
*160 gr cikolata
Gorsel Şolen Cocostar Pasta (Resimli Anlatım) Tarifi Yapılışı İlk once kek icin yumurta ve şekeri iyice cırpıyoruz
Daha sonra diğer malzemeleri de ekleyip yağlı kağıt serilmiş olan kelepceli kabımıza alıp 180 derece fırında 20 dakika pişiriyoruz
Daha erken de pişebilir kontrol etmeyi unutmayın
Kek piştikten sonra biraz soğuyunca uzerine 1 bardak soğuk sutu gezdirdim
Cocostar kısmı icin krem şantiyi sutle kıvam alana kadar cırpıyoruz
Daha sonra hindistan cevizi ve pudra şekerini de ekleyip karıştırıyoruz ve kekimizin uzerine yayıyoruz
Ust kısmı icin ise kremayı kaynamaya gelene kadar ısıtıyoruz ve cikolataları kırıp icine atıyoruz iyice eritiyoruz ve soğuyunca onun da pastamızın uzerine dokuyoruz
Dolapta 4 5 saat bekletiyoruz muthiş bir lezzet uzerini istediğiniz gibi susleyebilirsiniz hepinize afiyet olsun
*2 yumurta
*1 cay bardağı şeker
*1 cay bardağı sut
*2 yemek kaşığı kakao
*1 paket kabartma tozu
*1 paket vanilin
*1 su bardağı un
Keki Islatmak icin ;
*1 su bardağı sut
Cocostar kısmı icin;
*1 paket krem şanti
*1 5 cay bardağı sut
*1 5 su bardağı hindistan cevizi
*2 yemek kaşığı pudra şekeri
Uzeri icin;
*200 ml sıvı krema
*160 gr cikolata
Gorsel Şolen Cocostar Pasta (Resimli Anlatım) Tarifi Yapılışı İlk once kek icin yumurta ve şekeri iyice cırpıyoruz
Daha sonra diğer malzemeleri de ekleyip yağlı kağıt serilmiş olan kelepceli kabımıza alıp 180 derece fırında 20 dakika pişiriyoruz
Daha erken de pişebilir kontrol etmeyi unutmayın
Kek piştikten sonra biraz soğuyunca uzerine 1 bardak soğuk sutu gezdirdim
Cocostar kısmı icin krem şantiyi sutle kıvam alana kadar cırpıyoruz
Daha sonra hindistan cevizi ve pudra şekerini de ekleyip karıştırıyoruz ve kekimizin uzerine yayıyoruz
Ust kısmı icin ise kremayı kaynamaya gelene kadar ısıtıyoruz ve cikolataları kırıp icine atıyoruz iyice eritiyoruz ve soğuyunca onun da pastamızın uzerine dokuyoruz
Dolapta 4 5 saat bekletiyoruz muthiş bir lezzet uzerini istediğiniz gibi susleyebilirsiniz hepinize afiyet olsun