Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gosteberg Buğulama Tarifi Resimli

Gosteberg Buğulama Tarifi Resimli
0
50

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
87
Puan
48
F-D Coin
0
Gosteberg Buğulama Tarifi Resimli
Resimli Gosteberg Buğulama Tarifi
Gosteberg Buğulama Tarifi

imagesgostebergbugulamatarifiresimli5ad42af46dad9 Malzemeler:
Genc kuzu veya oğlak eti

Tereyağı

Salca

Gosteberg adı verilen dağ otu

Hazırlanışı: Genc kuzu veya oğlak kesilip yuzuldukten sonra ayıklanıp doğranır Tereyağı ve salca ile yoğrulur Uzerine gosteberg otu ince kıyılarak serpilir Tum bu karışım aynı hayvanın postu icerisine koyularak acık yerleri dikilir Duz bir yerde uzerine nemli toprak yığılır, bu toprağın uzerinde bir saat kızgın ateş yakılır Bir sure dinlendirildikten sonra post acılarak servis yapılır
 
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt