Gosteberg Buğulama Tarifi Resimli
Resimli Gosteberg Buğulama Tarifi
Gosteberg Buğulama Tarifi
imagesgostebergbugulamatarifiresimli5ad42af46dad9 Malzemeler:
Genc kuzu veya oğlak eti
Tereyağı
Salca
Gosteberg adı verilen dağ otu
Hazırlanışı: Genc kuzu veya oğlak kesilip yuzuldukten sonra ayıklanıp doğranır Tereyağı ve salca ile yoğrulur Uzerine gosteberg otu ince kıyılarak serpilir Tum bu karışım aynı hayvanın postu icerisine koyularak acık yerleri dikilir Duz bir yerde uzerine nemli toprak yığılır, bu toprağın uzerinde bir saat kızgın ateş yakılır Bir sure dinlendirildikten sonra post acılarak servis yapılır
Resimli Gosteberg Buğulama Tarifi
Gosteberg Buğulama Tarifi
imagesgostebergbugulamatarifiresimli5ad42af46dad9 Malzemeler:
Genc kuzu veya oğlak eti
Tereyağı
Salca
Gosteberg adı verilen dağ otu
Hazırlanışı: Genc kuzu veya oğlak kesilip yuzuldukten sonra ayıklanıp doğranır Tereyağı ve salca ile yoğrulur Uzerine gosteberg otu ince kıyılarak serpilir Tum bu karışım aynı hayvanın postu icerisine koyularak acık yerleri dikilir Duz bir yerde uzerine nemli toprak yığılır, bu toprağın uzerinde bir saat kızgın ateş yakılır Bir sure dinlendirildikten sonra post acılarak servis yapılır