Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

göz tarafından tarafından gidişini izledim :'(

göz tarafından tarafından gidişini izledim :'(
0
152

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Gitti bugün saat 9:30'ta şenlik yapılarak gitti askerimGözz tarafından tarafından gidşini izledim pek acı verdiki bana ona koşarak sarılmak ve güle güle dememek Keşke her zaman yanında olabilseydim senin Gitti ve 460 gün bkeleyceğim onuSeven insan herşeye katlanır bende onu bekleyeceğim :'(

Similar threads

Üniversiteye başlamıştım bir kızla tanıştım fazla kısa sürede ısındık birbirimize anlaşıyorduk ilk başlarda ona karşısında hislerim yoğun değildi yada ben farkında değildim bilemiyorum çünkü hoşlandığım bir başka kız vardı neyse biz bununla fazla daha cana yakın olduk zamanla birbirimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
Merhabalar onceLike ben dul bir bayanla aşk yaşamaya basladim 2 senedir kız arkadaşım yoktu ve bu hanımefendi bana ilgi duyduğunu muhakkak etmeye başladı ilk başlarda istemiyordum sonralari ise onun espiri yeteneği benimle benzer olduğunu gördüm ve benzer ortamda çalışıyoruz ayrı departmanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Gizlenen Aşklar Bu yazı hakiki bir aşk hikayesini anlatmaktadır ve yazıların hepsi aşık delikanlının günlüğünden alınmıştır : 10 derslik İngilizce dersinde yanımda bir kız oturuyordu onun için 'benim en iyi arkadaşım' diyordum lakin ben onun ipekli gibi saçlarına bakıp onun benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Takriben iki seneye yakın bi birlikteliğim var ve onunla ilgili son derece kafa karıştıran değişkenlik bıkkınlık korkularım varLütfen bu konuda bana asistan olurmusunuzonunla sanal ortamda tanıştık yani birgün raslantı telefonum çaldı hatalı bi numara aradığını söledi ilkbaşlarda fazla ters...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Kaf dağının arkasındaki Anka kuşu sevgilisi deniz kızından duymuştu peri kızının günlerce ağladığını O ama güzelliğiyle nam salmış, yedi cihanı birbirine katmış peri kızı iki gözü iki çeşme günlerce aylarca ağlıyormuş Sordu Anka kuşu derdini peri kızına… Peri kızı niçin dedi, neden? Gül benden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt