Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gözleme (Pizza Tadında En Pratik Ve Lezzetlisinden )

Gözleme (Pizza Tadında En Pratik Ve Lezzetlisinden )
0
53

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
gozleme-pizza-tadinda-en-pratik-ve-lezzetlisinden.jpg

Gözleme (Pizza Tadında En Pratik Ve Lezzetlisinden ) Tanımı İçin Gereçler

Hamur İçin
  • 6 tepeleme yemek kaşığı un
  • 1 yumurta
  • Yarım çay bardağından biraz fazla sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Ilık su
İç Harcı İçin
  • 1 çorba kasesi kadar rendelenmiş peynir (Dilediğiniz peyniri kullanabilirsiniz)
  • 1 domates
  • 2 yeşil biber
  • 1 tutam maydanoz
  • Biraz sucuk
  • Dilediğiniz materyalleri ekleyebilirsiniz

Gözleme (Pizza Tadında En Pratik Ve Lezzetlisinden ) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Hamur için materyalleri kabımıza alıp çok azar azar ılık su ekleyerek güzelce yoğurup orta sertlikte bir hamur elde ediyoruz. Hamuru küçük bezelere ayırıyoruz (Ben 8 bezeye ayırdım)
  2. Hamuru 10-15 dakika dinlendirirken iç harcını hazırlayalım. Bunun için peyniri rendeleyip öbür materyalleri de küçük küçük doğruyoruz.
  3. Hamuru ince halde açıp iç harcını koyup yarım ay formunda kapatıyoruz. Orta ateşte tavada artlı önlü pişiriyoruz.
  4. Dilerseniz piştikten sonra üzerine sıcakken biraz margarin yahut tereyağı da sürebilirsiniz(ben o denli yaptım????????). Gözlemelerimiz hazır çayla birlikte sıcak sıcak servis ediyoruz ????????. Afiyet olsun.

Similar threads

Lavaştan Pizza Tadında Gözleme Tanımı İçin Materyaller 6-8 adet lavaş İç materyaller; 1 kase sucuk1 adet domates1 adet yeşil biber1 adet kapya biberi1 kase dolusu kaşar rendesiTuz, karabiber, kekik Lavaştan Pizza Tadında Gözleme Tanımı Yapılışı Tüm materyalleri küçük küçük doğranır. Tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Kıymalı Pide Tadında Gözleme Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için; 1 su bardağı ılık su1 tatlı kaşığı kuru maya1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı şekerAldığı kadar un İç harcı için; 250 gram kıyma2 büyük kuru soğan1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı toz biberKüçük bir tutam maydanoz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Lahmacun Gözleme (Pratik Çok Beğeneceğiniz Lezzet) Tanımı İçin Malzemeler 5 adet taze yufka İç harcı için 300 gram kıyma1 adet büyük kuru soğan2 diş sarımsak2 adet domates3 adet sivri biber1 adet kapta biber (yazdan yaptığım rondoda çekilmiş domates,biber,kapya biber karışımı kullandım)Yarım çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Gözleme Pratik Tavada Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı süt ılık2 su bardağı su ilik1 tatlı kaşığı şeker1,5tatlı kaşığı tuz1 paket kabartma tozu1 paket instant mayaAldığı kadar un İç gereci için; 1 kase çökelek1 kase tulum peyniriYarım demet maydanoz Dışını yağlamak için; Tereyağı Gözleme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Börek Tadında Enfes Soğanlı Gözleme Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için; 1 su bardağı ılık süt1 su bardağı ılık su1 tatlı kaşığı kuru maya1 tatlı kaşığı toz şeker1 tatlı kaşığı silme tuzAlabildiği kadar un (yaklaşık 3,5-4su bardağı) İç harcı için; 5-6 adet orta boy kuru soğan4-5 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,505Konular
982,714Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt