Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gril Tavada Uskumru Buğlama

Gril Tavada Uskumru Buğlama
0
95

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
gril-tavada-uskumru-buglama-7.jpg

Gril Tavada Uskumru Buğlama Tanımı İçin Gereçler

  • 3 adet uskumru fileto
  • 6 adet kuru soğan
  • 2 adet limon
  • 1 büyük domates (küçük ise 4 tane )
  • 1 adet kapya biber
  • 8 diş sarımsak
  • Yarım demet maydanoz
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • İsteğe bağlı tuz

Gril Tavada Uskumru Buğlama Tanımı Yapılışı

  1. Balıklar yıkanıp suyu süzülür yıkanır.
  2. Balıklar ikiye bölünür, tuzladığımız balıklar dolaba kaldırılır.
  3. Altı adet soğan halka şekilinde doğranır.
  4. Yarım çay bardağı sıvı yağ ile tavada pembeleşene kadar kavuruyoruz.
  5. Pişireceğimiz tavaya balıkları diziyoruz.
  6. Kavurduğumuz soğanları balıkların üzerine paylaştırıyoruz.
  7. Bir adet domatesi yuvarlak biçimde kesip soğanların üzerine diziyoruz.
  8. Maydonozu da tıpkı biçimde balıkların üzerine yani domateslerin üzerine paylaştırıyoruz.
  9. Limonları yuvarlak kesip onları da maydanozların üzerine diziyoruz.
  10. Son olarak sarımsakları ortalarına dağıtıyoruz isteğe bağlı olarak tuz atabilirsiniz.
  11. Not ;ben gril tavada yaptım yapışmayan.Kapaklı bir tavada olursa daha âlâ oluyor buharda piştiği için tavanın kapağını sık sık açamayınız.
Yapacaklara şimdiden afiyet olsun.

O kadar hafifki diyet yapanlar için bile.

Ülkü bir tanım. ????.
 
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,107Kullanıcılar
KayrabıSon üye
Üst Alt