Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Grup seksendört-Ölürüm hasretinle

Grup seksendört-Ölürüm hasretinle
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Grup seksendörtÖlürüm hasretinle ölürüm hasretinle notaları Seksendört Ölürüm Hasretinle Gördün mü bak bizden öteside varmış Yaşananların tümü meğer birer yalanmış Kaderimde bu da mı vardı? Sevdiğimi başkalarıyla, Göreceksem eğer âmâ olsun bu gözler, Görmeyeyim bir daha Yar ellerin nerde? Ya benide götür,ya da gitme Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam fakat Ölürüm hasretinle Geceler uykusuz geçer oldu ömrümde Hatıralar birer birer batırır hanceri kalbime Kaderimde bu da mı vardı? Sevdiğimi başkalarıyla, Göreceksem eğer âmâ olsun bu gözler, Görmeyeyim yeniden Yar ellerin nerde? Ya beni de götür,ya da gitme Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam fakat Ölürüm hasretinle  

Similar threads

SeksenDört Ölürüm Hasretinle Akor ölürüm hasretinle akor gördünmü bak bizden öteside varmış akor Em F Em F Am G F Em Gördün mü bak, bizden ötesi de varmış Am G F Em Yaşananların tümü meğer birer yalanmış Am G Kaderimde bu da mı vardı F G Sevdiğimi başkalarıyla Em F Göreceksem eğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Grup 84 ÖLürüm HasretinLe (akor) Am G F Em Gördün mü bak, bizden ötesi de varmış Am G F Em Yaşananların tümü meğer birer yalanmış Am G Kaderimde bu da mı vardı F G Sevdiğimi başkalarıyla Em F Göreceksem eğer âmâ olsun bu gözler G F Em Görmeyeyim bir daha Am G F G Yar ellerin nerde ya beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Grup 84 Ölürüm Hasretinle AKOR (versiyon 5) introgrup84olurumhasretinleakorversiyon55c574d83c92c5gifalt :A :A :Am Em F G Em Am G F Em Em F Em F Em Am G F Em Gördün mü bak bizden ötesi de varmış Am G F Em Yaşananların hepsi meğer birer yalanmış Am G Kaderimde buda mı vardı F G Em...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Grup 84 Ölürüm Hasretinle AKOR (versiyon 4) Am G F Em gördüm mü bak bizden ötesi de varmış, Am G F Em yaşananların tümü meğer birer yalanmış, C5 B5 A5 G5 kaderimde bu da mı vardı sevdiğimi başkalarıyla, B5 A5 G F Em göreceksem eğer âmâ olsun bu gözler görmeyeyim bir daha E5F5G5Am G...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Grup 84 Ölürüm Hasretinle AKOR (versiyon 3) ölürüm hasretinle akor gördünmü bak akor gördün mü bak gördün mü bizden öteside varmış gördünmü bizden öteside varmış ıntro:EmFEmFEmGFEmFEmFGAm Am G F Em gördünmü bak bizden öteside varmış Am G F Em yaşananların hepsi meğer birer yalanmış ( Am G...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt