Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gta 3 ün hilelerini bulan söylesin..

gta 3 ün hilelerini bulan söylesin..

Similar threads

Kod Sonuç THUGSTOOLS Tüm silahlar (basit silahlar) PROFESSIONALTOOLS Tüm silahlar (profesyonel) NUTTERTOOLS Tüm silahlar (ağır silahlar) ASPIRINE Sağlık PRECIOUSPROTECTION Çelik yelek YOUWONTTAKEMEALIVE Çok polis LEAVEMEALONE Az polis ICANTTAKEITANYMORE İntihar FANNYMAGNET...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Arkadaşlar müthiş bir konuyla sizlerleyim Konumuzda GTA serilerinin tüm trainerlerini sizlerle paylaşacağım GTA 3 ve sonrasını paylaşacağım eğer isteyen olursa GTA 2 GTA 1 in trainerlerinide yollarım fakat o oyunların fazla oynanmadığını düşünüyorum Grand Theft Auto 4 GTA 4 TRAİNER...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Herkese merhabaBildiğiniz gibi gta vice city çoğumuzun oynadığı ilk oyun ve ayrı bir yeri varBende pcmi ilk aldığında oynadığım ilk oynduAma normal gta vice city gibi değildiDeğişik olan sadece arabalar ve tommy'nin sakini idi Tommy skini:Üstünde beyaz kolsuz bir tshirt vardı Oyunu açtığında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
Merhabalar arkadaşlar bende nadiren gorulen bi hata var ve bu hatanın çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdi hata şu ; gta 3 de olanını söyleyeyim ben ama gta vice citydede aynı şey oluyor belkide diğer gta lardada oluyordur ama bakmadım neyse şimdi yeni oyun başlatınca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Amacım: Bilgisayarı GTA Vice City açamayanların bu oyunu oynamasını sağlamak Onlarda bundan tat alsın Aslında yenisi çıktı ama, bu oyunda mükemmel BaşlatÇalıştırmsconfig Açılan ekrandan Hizmeteriseçin ve Tümünü Devre Dışı Bırakyazısına tıklayın Tamamtuşuna tıklayınBilgisayarı baştan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt