Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gta 4 Ekran Sallanma Sorunu Nasıl Duzelir

Hoş geldin! HiccuP5445 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Gta 4 Ekran Sallanma Sorunu Nasıl Duzelir
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gta 4'te Ekran Sallanma Sorunu Nasıl Duzelir

Gta 4 Ekran Sallanma Sorunu

Gta 4 oyunun 1010 ve sonrasında 1020 yamasını yuklemeniz gerekiyor Ekran sallanması oyunun cracklı olmasından kaynaklanan bir sorun Yamaları kurup crack ını bulduktan oyunun sallanması duzeliyor Sonradan cıkan 1030 ve 1040 yamalarını da var yuklerseniz oyunun performansı yukselir

Similar threads

Gta 4'te Ekran Sallanma Sorunu Nasıl Düzelir Gta 4 Ekran Sallanma Sorunu Gta 4 oyunun 1010 ve ardından 1020 yamasını yüklemeniz gerekiyor Ekran sallanması oyunun cracklı olmasından kaynaklanan bir sorun Yamaları kurup crack ını bulduktan oyunun sallanması düzeliyor Sonradan meydana çıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
273
Gta 4 Ekran Sallanması Cozumu Gta 4 Ekran Sallanması Sorunu Cozumu Once internet bağlantımızı kesiyoruz ister ağ bağlantısından ister modemden sonra Rockstar Games Social Club bağlantısını pc den kapatıyoruz saatin yanında gozukmesin sonra Rockstar Games Social Club dosyaya tıklıyoruz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Gta 4 Donma Sorunu Nasıl Cozumu Gta 4 Donma Sorununu Nasıl Cozerim Oncelikle eğer korsan oyun yuklemişseniz buyuk bir ihtimalle kasma sorunu budur Eğer oyununuz orjinalse aşağıdaki yolu deneyebilirsiniz Başlat bolumunden, Calıştıra tıklıyoruz Karşımıza cıkan kutucuğa msconfig...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Gta 4 Doldurma Sorunu nasıl çözebilirim İyi bir crack sorunu giderecektirBunun için google amcaya başvurmanı öneririm ) Size burdan asistan olamıyoruzÇünkü sitemizde crack yayınlamak yasaktır *
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Selamun Aleykum Beyler Ben GTA 4 sorunsuz bir şekilde oynuyodum fakat bugun oyunu oynuyoken bir ekran sorunu ile karşılastım yardım ede bilirmisiniz sorunla ilgili resim paylaşacagım
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,500Konular
982,386Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt