Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gta 4 Ekran Sallanma Sorunu Nasıl Düzelir

Gta 4 Ekran Sallanma Sorunu Nasıl Düzelir
0
242

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Gta 4'te Ekran Sallanma Sorunu Nasıl Düzelir

Gta 4 Ekran Sallanma Sorunu

Gta 4 oyunun 1010 ve ardından 1020 yamasını yüklemeniz gerekiyor Ekran sallanması oyunun cracklı olmasından kaynaklanan bir sorun Yamaları kurup crack ını bulduktan oyunun sallanması düzeliyor Sonradan meydana çıkan 1030 ve 1040 yamalarını da var yüklerseniz oyunun performansı yükselir *

Similar threads

Gta 4'te Ekran Sallanma Sorunu Nasıl Duzelir Gta 4 Ekran Sallanma Sorunu Gta 4 oyunun 1010 ve sonrasında 1020 yamasını yuklemeniz gerekiyor Ekran sallanması oyunun cracklı olmasından kaynaklanan bir sorun Yamaları kurup crack ını bulduktan oyunun sallanması duzeliyor Sonradan cıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Gta 4 Ekran Sallanması Cozumu Gta 4 Ekran Sallanması Sorunu Cozumu Once internet bağlantımızı kesiyoruz ister ağ bağlantısından ister modemden sonra Rockstar Games Social Club bağlantısını pc den kapatıyoruz saatin yanında gozukmesin sonra Rockstar Games Social Club dosyaya tıklıyoruz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Gta 4 Doldurma Sorunu nasıl çözebilirim İyi bir crack sorunu giderecektirBunun için google amcaya başvurmanı öneririm ) Size burdan asistan olamıyoruzÇünkü sitemizde crack yayınlamak yasaktır *
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Selamun Aleykum Beyler Ben GTA 4 sorunsuz bir şekilde oynuyodum fakat bugun oyunu oynuyoken bir ekran sorunu ile karşılastım yardım ede bilirmisiniz sorunla ilgili resim paylaşacagım
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Merhaba Arkadaşlar Elime Geçen bir traineri sizinle paylaşmak istedim Yapacağınız sadece rar'ın içindeki dosyaları Gta4 dizinine atmanız ve oyuna girmeniz Not : hiç bir dosyayı değiştirmiyor ve GTA 4 dün tüm sürümlerinde çalışıyor Desteklenen sürümler : 1000 1010 1020 1030 1040...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt